Aykut Kocaman: Başkan keşke beni arasaydı

Fenerbahçe eski teknik direktörü Aykut Kocaman, başkan Ali Koç'un geçen gün yaptığı açıklamalara şaşırdığını söyledi.

Yayınlanma: 12.10.2018 - 06:00
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un önceki gün yaptığı açıklamaları Londra’da TV’den izleyen Sarı-Lacivertlilerin eski teknik direktörü Aykut Kocaman’ın, kendi ekibinde beraber çalıştığı 3 antrenörle ilgili sözleri duyduktan sonra “Şoka girdim duyduklarım karşısında” derken “Sayın başkan bu tarz açıklama yapma yerine madem böyle bir şey tespit ettiyse beni arasaydı. Hayal kırıklığı ve hayretler içinde kaldım” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Kocaman’ın “Hafta başı İstanbul’da olacağım ve konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapacağım” dediği bildirildi. 

Mahkemeye gidiyorlar

Fenerbahçe’de görevden alınan ve başkan Ali Koç’un “dışarıya bilgi sızdırıyorlardı” dediği yardımcı antrenörler Turgay Altay, Alper Aşçı ve Murat Öztürk, kulübü mahkemeye verme kararı aldı. Aykut Kocaman döneminde görevli olan ve Phillip Cocu’nun takımın başına gelmesiyle kulüpte çalışmaya devam eden Turgay Altay, Alper Aşçı ve Murat Öztürk flaş bir kararla görevden alınmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında Turgay Altay, Alper Aşçı ve Murat Öztürk’ün dışarıya bilgi sızdırdığını ayrıca teknik direktörün otoritesini sarsmaya çalıştıklarını belirtti ve bu sebeplerle görevden alındıklarını açıkladı. Bu yaşananların ardından sıcak bir gelişme oldu ve görevden alınan isimler kulübe dava açma kararı aldı. F.Bahçe’nin eski hocası Aykut Kocaman’ın da bu iddialara cevap vermek için basın toplantısı yapacağı konuşuluyor.

Yeni forma sponsoru Tüpraş

Fenerbahçe, forma göğüs sponsorluğu konusunda sona ulaştı. Başkan Ali Koç’un FBTV’deki ‘Camiaya Sesleniş’ programındaki “Sivasspor maçına yeni sponsorla çıkacağız” sözünün ardından, göğüs sponsorluğu için anlaşılan şirketle ilgili detaylar ortaya çıktı. Katarlı bir firmayla yapılan görüşmelerin sonuçlanmaması sonucunda, Koç grubuna ait Tüpraş’la anlaşma tamamlandı. Yeni sponsorluk anlaşması 1+1 yıllık olacak. Bir sonraki sezon daha iyi fiyat veren bir firma ile anlaşılırsa Tüpraş’la yapılan 1 yıllık opsiyon kullanılmayacak. Tüpraş 2017 yılında elde ettiği 54 milyar 70 milyon TL’lik net satış geliriyle açık ara Türkiye’nin en büyük firması. İkinci sırada ise yine bir Koç şirketi Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. bulunuyor. Fenerbahçe, Sivasspor karşısında büyük ihtimalle Tüpraş yazılı formayla çıkacak.

‘Sakatlık bahanesi ürettiler’

Sarı-Lacivertlilerin İstanbul’a getirdiği fakat anlaşma sağlayamadığı Marco Fabian, Meksika basınına yaptığı konuşmada, “Bonusları kaldırmak istediler. Şartları kabul etmeyince beni göndermek için sakatlık bahanesi ürettiler” dedi. Alman ekibi Eintracht Frankfurt forması giymeye devam eden Fabian, “Fenerbahçe’de sağlık kontrollerinden geçtim, her şey harikaydı ama son dakikada sözleşmemi değiştirmek istediler. Bonusları kaldırmak istediler. Ben de bu şartlar altında kalamazdım. Ardından beni göndermek için sakatlık bahanesi ürettiler” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler