Aziz Yıldırım'dan 3 Temmuz meydan okuması: "Hesap verecekler"

Fenerbahçe Kulübü’nün Geleneksel Yılbaşı kutlaması, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde dün gece gerçekleştirildi. Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve kulüp personelinin katıldığı gecede kura çekimi sonrasında 5 kişiye otomobil ve 80 kişiye çeşitli hediyeler dağıtıldı. son model 5 otomobil ve 80 farklı hediye, kura ile kulüp çalışanlarına dağıtıldı.

Yayınlanma: 26.12.2015 - 16:09
Abone Ol google-news

Geceye Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, Ali Yıldırım, Ömer Temelli, Önder Fırat, Tahir Sarıoğlu, Selim Sapan, Ali Cenk Başak, Vedat Olcay, Tamer Yelkovan ve grup şirketlerinin yöneticileri ve kulüp çalışanları katıldı.

Vildan Demir’in şarkılarıyla renk kattığı gecede kulübün personeli için düzenlediği geleneksel piyango çekilişi de gerçekleştirildi. Piyango çekilişinde büyük ödül olarak Aziz Yıldırım ve yöneticilerin hediye ettiği 5 adet otomobil sahiplerini buldu. Gecede ayrıca 80 adet çeşitli hediye yine kura sonucu kulüp çalışanlarına dağıtıldı.

“Asıl rakibimiz Beşiktaş”

Başkan Aziz Yıldırım ‘Fenerbahçe Emekçilerine’ seslendi

Gecede tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen Başkan Aziz Yıldırım da sözlerine herkesin yeni yılını kutlayarak başladı. “Fenerbahçe’nin emekçileri” diye seslenen Başkan Yıldırım, “18 yıldır bu kulübün başkanlığını yapıyorum. Geldiğimde 200 kişilik bir ordu vardı, bugün 1400 kişilik bir orduyla Fenerbahçe markasını yükseltmek, ileri taşımak için hep beraber çalışıyoruz” dedi. Başkan Yıldırım, “2015 yılında hepimiz başarılıyız. Geldiğimiz noktada dünyada rekorlar kıran sporcular, takımlar yarattık. Bu Fenerbahçe Kongre Üyelerinin, Fenerbahçe Divan Kurulu Üyelerinin bize verdiği destek ve güven, taraftarın bize güveni ve siz emekçilerin çalışmasıyla olmuştur. Onun için tek tek bütün şirketlerimizde ve kulübümüzde çalışan sizlere teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine devam etti.

“Barış içinde; savaşlardan uzak”

Yeni yılda barış mesajı veren Başkan Aziz Yıldırım, “Yeni yılın hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Bunu dilerken, barış içerisinde yaşayan bir ülkede yaşamak şartıyla diyorum. Hepimizin barış içerisinde ve mutlu olarak yaşamasını da temenni ediyorum. Savaşlardan uzak, bir birimizi seven bir toplum olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin toprağında yaşayan insanlar olarak“ dedi.

“Bu düzen devam edecektir”

Aziz Yıldırım, “Biz Fenerbahçe Kulübü olarak, siz çalışanları olarak, Fenerbahçe’yi gelecekte görev alacak arkadaşlarımıza daha iyi şartlarda emanet edebilmek için bu yıl daha çok çalışacağız. Hedefler büyük. Futbol takımı ve amatör tüm branşlarda hem Türkiye’de hem yurtdışında şampiyonluklar yaşamak istiyoruz. Bireysel olarak sporcularımızın Avrupa ve Dünyada başarılı olmasını arzu ediyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Geldiğimde 16 milyon dolar olan bütçeyi 250 milyon dolarlara çıkardık. İnşallah gelecekte bu bütçe daha yüksek rakamlara ulaşır. Başarının şartı ekonomi, tesis ve sporcuların yetişmesidir. Bunu da biz yapmış olduğumuz çalışmalar ve sizlerin sayesinde kurumsal hale getirdik. Bundan sonra da tahmin ediyorum ki bu düzen devam edecektir” dedi.

“Davamızda haklıyız”

3 Temmuz’a da değinen Başkan Yıldırım, “Fenerbahçe büyüktür, büyüklüğünü de 3 Temmuz’da göstermiştir. 3 Temmuz’da bizler Metris’te, sizler dışarıda belki de hayatlarımızın en kötü günlerini yaşadık. Ama bugün aydınlık günlerdeyiz. Bugün söylediğimiz her şey gerçekleşti. Bize kaçacak diyenlerin hepsi ellerinde çantalarıyla kaçtılar ve kaçacaklar. Hesap verecekler. Buna UEFA’sı da FIFA’sı da TFF’si de dahil olmak üzere. Çünkü biz davamızda haklıyız. Biz şike yapmadık. Bunu her gün tekrar ediyoruz ve bugün yine tekrar ediyoruz. Bizi hapse atmak için Fenerbahçe’yi ele geçirmek için kanunlar çıkardılar. Ama bu kanunlar da yetersiz kaldı, bugün hepimiz görüyoruz. Bugün haklılığımızı yalnız bizler değil tüm kamuoyu dile getiriyor. Daha konuşamayanların dilleri çözülecektir”

“Kulübe sahip çıkın”

“Benim sizlerden isteğim: Benimle beraber yol alan sizler, bizlerin olup olmaması önemli değil. Önemli olan sizlerin bu kulübe sahip çıkmasıdır. O da daha çok çalışarak, daha verimli ve üretim yaparak bu kulübe katkı yapmaktır. Bugüne kadar yaptınız, bundan sonra da yapacağınızdan eminim. Tüm ailenize, sağlık, mutluluk ve Allah’ın gönlünüzden istediklerinizi yerine getireceği bir yıl yaşamınızı diliyorum. Hepinize tekrar teşekkürler. İyi ki Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçeli doğduk Fenerbahçeli öleceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler