Drogba'dan Lampard yorumu!

Chelsea'nin Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba, Manchester City maçı öncesinde eski takım arkadaşı Frank Lampard hakkında konuştu.

Yayınlanma: 19.09.2014 - 10:16
Abone Ol google-news


Premier League'in 5. haftasında Manchester City ile Chelsea'yi karşı karşıya getirecek dev maç öncesinde Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba, City forması giyen eski takım arkadaşı Frank Lampard hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

İngiliz basınına açıklama yapan tecrübeli golcü, 13 yıllık Chelsea macerasına nokta koyarak MLS takımlarından New York City'ye transfer olan, ardından Manchester City'ye kiralanan Frank Lampard'ın halen Chelsea'ye ait olduğunu vurguladı.

Drogba, "Oynadığı takım benim için farketmiyor, halen bize ait olduğunu düşünüyorum. Yaptıklarıyla o bir Chelsea oyuncusu. Benim için, kulüp tarihinin bir parçası. Onu görmek için sabırsızlanıyorum. Ne yazık ki, ben geri döndüm ve o artık burada değil ancak onu görünce mutlu olacağım. Kulüp tarihinin bir parçası ve taraftarlar kulüp için neler verdiğini biliyor. Kulüp için neler yaptığını biliyorlar. Bu nedenle tepkilerin iyi olacağını biliyorum, hatta eminim" ifadelerini kullandı.(Ajansspor)

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler