Fenerbahçe'den Şenol Güneş'e suç duyurusu

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonrası Şenol Güneş ile İlhan Ekşioğlu arasında yaşanan polemik mahkemeye taşınıyor.

Yayınlanma: 10.02.2017 - 17:29
Abone Ol google-news



Hürriyet Gazetesi'nden Ahmet Ercanlar'ın haberine göre; Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında alenen hakaret, adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs ve suçu ve suçluyu övme suçlarından kamu davası açılması için suç duyurusunda bulundu.

İLHAN EKŞİOĞLU İLE ŞENOL GÜNEŞ ARASINDAKİ TARTIŞMA

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'nun, sosyal medyada Şenol Güneş'in Kjaer ile yaşadığı problemi paylaşıp, 'hesap soracağız' açıklaması yapmasının hatırlatılması üzerine Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "O şahısla (İlhan Ekşioğlu) ilgili olarak, onun tapelerde neleri var onları konuşmak lazım. Hesap vermeyenler, hesap soramazlar" ifadesini kullanmıştı.

Ekşioğlu da bir paylaşım daha yaparak, "20 Şubatta Silivri'de Fenerbahçe'ye kurulan kumpasın duruşması var. Tape konuşmak, tartışmak, savunmak isteyen buyursun gelsin" dedi.

İLHAN EKŞİOĞLU ŞENOL GÜNEŞ'E NE DEDİ?

Karşılaşmanın devre arasında Şenol Güneş ile Simon Kjaer arasında yaşanan kavga sosyal medyada gündem oldu. Mücadelenin bitiminde Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu, Şenol Güneş ile Kjaer arasında yaşananlardan bir ekran görüntüsü paylaşarak "Bunun hesabını soracağız" yazılı bir paylaşımda bulunmuştu.

Yaşananların ardından Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Şenol Güneş hakkında suç duyurusunda bulundu: İşte o suçlamalar ve maddeleri:

İlhan Ekşioğlu, suç duyurusunda Güneş hakkında, Alenen hakaret (TCK m.125/4), Adil yargılanmayı etkilemeye teşebbüs (TCK m.288), Suçu ve suçluyu övme (TCK m.215), suçlamalarından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına Basın Suçları Soruşturma Bürosu'na suç duyurusunda bulundu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler