Galatasaray farkı üçe çıkardı (CANLI ANLATIM)

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor.

Yayınlanma: 06.04.2019 - 19:32
Galatasaray farkı üçe çıkardı (CANLI ANLATIM)
Abone Ol google-news

Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayan müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetiyor. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Galatasaray'ın golü "VAR"dan döndü

Galatasaray'ın 34. dakikada Sofiane Feghouli ile bulduğu golü VAR incelemesinde ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Galatasaray: 0 - Evkur Yeni Malatyaspor: 0

Galatasaray 45+4' te Diagne'nin penaltıdan bulduğu golle E.Y Malatyaspor karşısında 1-0 öne geçti

Galatasaray 50. dakikada Diagne'nin attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Feghouli'nin açtığı ortaya kafa vuran Emre Akbaba'nın şutu Diagne'ye çarptıktan sonra yön değiştirdi ve ağlarla buluştu.

Galatasaray Diange'nin 89. dakika bulduğu penaltı golüyle farkı 3'e çıkardı.Hakemin VAR kararı ile verdiği penaltı sonucu Belhanda ile Diagne arasında ufak bir kriz yaşandı. Topun başına Belhanda geçti. Daha sonra Diagne penaltı vuruşunu kullanmak isteyince, Belhanda ona bırakmak zorunda kaldı.

Galatasaray, Süper Lig'de 26. haftayı lider Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisinde, 52 puanla ikinci sırada tamamlarken, Evkur Yeni Malatyaspor ise 37 puanla 5. sırada bitirdi.ki takım arasında sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan maçı ev sahibi takım 2-0 kazanmıştı. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde de eşleşen Galatasaray ile Evkur Yeni Malatlayspor arasında hafta içinde İstanbul'da yapılan ilk maç 0-0 berabere tamamlanmıştı. 

4 futbolcu ceza sınırında 

Galatasaray'da Evkur Yeni Malatyaspor müsabakası öncesinde 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı futbolcular Henry Onyekuru, Marcao, Martin Linnes ve Emre Taşdemir bu akşamki maçta sarı kart görmeleri durumunda 28. haftadaki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. 

Sahasında mağlubiyeti unuttu 

Süper Lig'de iç sahada en uzun yenilmezlik serisinin sahibi olan Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda oynadığı son 32 maçta mağlup olmadı. Ligde iç sahadaki son yenilgisini 2016-2017 sezonunun 30. haftasındaki Kasımpaşa mücadelesinde yaşayan sarı-kırmızılı takım, sonrasında Türk Telekom Stadı'nda mağlubiyet yüzü görmedi. Galatasaray, evindeki son 32 lig maçının 27'sini kazanıp 5'inde berabere kaldı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler