Güneş'i kızdıran Quaresma sorusu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 'Quaresma için Sporting Lizbon'dan teklif geldi mi?' şeklindeki soruya sert bir üslupla cevap verdi.

Yayınlanma: 10.12.2015 - 10:44
Abone Ol google-news

Sporting Lizbon maçı öncesi Jose Sosa ile basın toplantısı yapan Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, gruptan her takımın çıkma şansının olduğunu ancak Sporting Lizbon karşısında kazanmak istediklerini söyledi.

UMARIM MAÇI KAZANIRIZ

Güneş, “Rakibimizin aldığı sonuçlarla grup dengelerinin bozulduğunu görüyoruz. Beklentimiz kazanabilmek ve gruptan birinci olarak çıkmak ama beraberlik de lehimize. Rakibimizin gücünü biliyoruz. İyi oyuncuları, hocaları var. Biz de iyi bir takımız.  Umarım bizim düşündüğümüz gibi olur ve maçı kazanırız” dedi. 

EN İYİ OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ

Bütün oyuncularının görev geldiği zaman çıkıp en iyisini yapmaya çalıştığını vurgulayan Güneş, “Sporting maçında da elimizdeki en iyi oyuncularla sahaya çıkacağız. Sonraki maçları düşünmüyoruz. En iyi oyunumuzu oynayıp, galibiyetle sahadan ayrılmak istiyoruz” diye konuştu. 

GEYİK MUHABBETİ

Transfer iddialarını gereksiz olarak nitelendiren Şenol Güneş, Geyik muhabbeti yapmak istemiyorum. Ricardo’dan memnunuz. Her oyuncuya teklif olabilir. Bize bir teklif gelmedi” yorumunu yaptı.

''İDMAN MAÇI DA OLSA TESLİM OLMAYIZ''

Şenol Güneş “Sporting’in 30 oyuncusu varken bizim 22-23 oyuncumuz var. Bu maçı zaten oynayacağız. Sonra devre arasına gireceğiz. Oyuncularımızın müsabaka ve seyahat sebebiyle iniş çıkışlar yapıyor olması normaldir. Hiçbir maçta, idman maçı da olsa teslim olmayız. UEFA’daysanız en iyisini yapmak zorundasınız”ifadelerini de kullandı.

Güneş ile basın toplantısına katılan Sosa ise “Zor bir maç olacak ama elimizden geleni yapacağız” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler