Haydi Galatasaray!

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu'daki 5. maçında Lokomotiv Moskova deplasmanına çıkıyor. Galatasaray, maçı kazanamadığı takdirde gruptan çıkma şansını yitirecek.

Yayınlanma: 28.11.2018 - 07:30
Abone Ol google-news

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta maçında bugün deplasmanda Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımıyla karşılaşacak. RZD Arena’da saat 20.55’te başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayımlanacak mücadeleyi İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Galatasaray’ın gruptan çıkma iddiasını sürdürmesi için Lokomotiv Moskova maçından galibiyetle ayrılması gerekiyor. Porto’nun 10 puanla birinci, Schalke 04’ün 8 puanla ikinci sırada yer aldığı grupta 4 puana sahip Sarı-Kırmızılılar takım, bugün kayıp yaşaması durumunda Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkma şansını yitirecek. Galatasaray, rakibi karşısında elde edeceği galibiyet ya da beraberlikte, UEFA Avrupa Ligi’ne kalmayı garantileyecek. Galatasaray’da sakatlıkları devam eden Belhanda, Sinan Gümüş ve Emre Akbaba bugün forma giyemeyecek. Süper Lig’de cezalı oldukları için oynayamayan Ndiaye, Donk ile Rodrigues Lokomotiv Moskova karşısında sahada olacak.

Deplasman kâbusu

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynadığı son 13 maçta kazanamadı. Devler Ligi’ndeki son dış saha galibiyetini 2012-13 sezonunda Schalke 04 karşısında 3-2’lik skorla alan Galatasaray, ardından çıktığı 13 deplasman maçında 2 beraberlik, 11 mağlubiyet yaşadı. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Lokomotiv Moskova maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Kazanmaya gidiyoruz. Cezalı oldukları için Türkiye’de oynayamayan oyuncularımız orada oynayacak. Yine eksikliklerimiz var ama Türkiye’ye iyi bir skorla döneceğimize inanıyorum. İnşallah maçın galibi biz oluruz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler