Karşıyakalı taraftarlarlar'dan Tolungüç'e fotoğraflı mesaj

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yeni sezona büyük sıkıntılar içinde hazırlanmasına rağmen Bugsaşspor ve Tuzlaspor galibiyetleriyle 8 yıl sonra ilk kez ligin ilk iki maçını kazanmayı başaran Karşıyaka'da Teknik Direktör Soner Tolungüç'ün iki fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Yayınlanma: 12.09.2016 - 13:21
Abone Ol google-news


                                                                                                                                                  Taraftarlar, Karşıyaka'nın geçen sezon TFF 1'inci Lig'den düşmesinin kesinleştiği 2 Mayıs'taki 3-3'lük Yeni Malatyaspor maçının son anlarında Tolungüç'ün saha kenarında üzüntüden dizlerinin üzerine çöktüğü bir fotoğrafla, 2-0 kazanılan son Tuzlaspor karşılaşmasında omuzlara alınıp havalara atıldığı fotoğrafı kolaj yaparak paylaştı.

Yeşil kırmızılılar, göreve geldikten sonrra geçmişte yüzüne bakılmayan gençlere şans verip güvenen Soner Tolungüç ve öğrencilerine övgüler yağdırdı.
Taraftarlar, fotoğrafı sosyal medyada, "Tam umutlarımız bitmek üzereyken Karşıyakamıza geldin. Her şeyin para olmadıgını gösterdin ve bizi yeniden umutlandırdın. Bu taraftar seninle ve öğrencilerinle gurur duyuyor. Daima yanındayız Soner Hoca" mesajıyla paylaştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler