Sabri Kartal mı olacak? Beşiktaş'tan açıklama geldi

Altyapıdan çıkıp kaptanlığa kadar yükseldi, 15 yıl sarı-kırmızılı formayı terletti, taraftarların ‘Reis’iydi. Artık kendine kulüp bakacak.

Yayınlanma: 12.07.2014 - 10:59
Abone Ol google-news

Galatasaray güne şok bir haberle başladı. Yeni teknik direktör Cesare Prandelli, belli ki neşteri eline almıştı. İtalyan hocanın, 14 Temmuz’da başlayacak Avusturya kampına götürmeyeceği futbolcular medyaya sızdı. Liste epey kalabalıktı. Birçoğu beklenen isimlerdi. Ancak bir kişi vardı ki taraftarları şok etti. Altyapıdan yükselen, 2002’den beri A Takım kadrosunda yer alan, kaptanlığa kadar yükselen, taraftarların ‘Reis’ lakabıyla andığı Sabri Sarıoğlu, Prandelli tarafından gözden çıkarılmıştı.

Akıl hocası Mancini

Deneyimli teknik adamın geldiği günden bu yana maç kasetlerini izlediği, ayrıca kendisinden önce Galatasaray’da görev yapan Roberto Mancini ile defalarca telefonda görüştüğü öğrenildi. Mancini’nin görüşlerine çok değer veren Prandelli, Sabri’yi sildi. Galatasaray ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Sabri artık kendine kulüp bakacak. Taraftarlar da kritik galibiyetlerden sonra saha ortasında üçlü çektirdikleri ‘Reis’lerini çok ama çok özleyecek.

ROTASI BEŞİKTAŞ MI?

Sabri kağıt üzerinde hala Galatasaray’ın futbolcusu olsa da transfer kazanı anında kaynamaya başladı. İstanbul’da kalmak isteyeceği düşünülen tecrübeli futbolcunun, ezeli rakip Beşiktaş ile anlaşabileceği öne sürüldü. Siyah-beyazlıların sağ bek ihtiyacı da bu senaryoyu mantıklı kılıyor. Diğer yandan İstanbul Başakşehir’in de Sabri ile ilgilenebileceği kaydedildi. (AMK)

BEŞİKTAŞ İDDİALARI YALANLADI

Bu arada siyah beyazlı kulüp Sabri'nin transferi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu detaylara yer verildi:

'Birtakım medya organlarında yer alan, kulübümüzün Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nu transfer etmek için girişimde bulunduğu yönündeki haberler doğru değildir.

Kulübümüzün böyle bir transfer girişimi söz konusu değildir. Planlamamızda da böyle bir transfer hiçbir şekilde bulunmamaktadır.

Camiamızın ve taraftarlarımızın bu tarz maksatlı haberlere itibar etmemelerini rica ederiz.'

Beşiktaş JK


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler