Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
5°C Hafif yağmur İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,15
Euro 50,26
Sterlin 57,95
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.435,67
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler 17-25 Aralık
'Erdoğan eşyalarını topladı, Efkan Ala engel oldu' 'Erdoğan eşyalarını topladı, Efkan Ala engel oldu' Gazeteci Sedat Bozkurt, 17-25 Aralık 2013'te gerçekleşen operasyonlar sırasında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, makam odasına gelerek eşyalarını toplamak istediği ancak Efkan Ala'nın 'söz vererek' buna engel olduğu iddiasını gündeme getirdi. Saray'dan ise söz konusu habere yalanlama geldi.
Miyase İlknur anlattı. Miyase İlknur anlattı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında basına kapalı yapılan görüşmede dikkat çeken 17-25 Aralık göndermesi tartışılmaya devam ediyor. Gazetemizin yazarı Miyase İlknur göndermenin amacını ve neden yapıldığını, Cumhuriyet TV'de anlattı.
Otele kapasite artışı istediler Otele kapasite artışı istediler Antalya’daki ormanlık alanda 2015’te açılan spor merkezi ve otel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan onay alındığında genişletilecek. İktidara yakınlığıyla bilinen Özaltın Holding, kapasite artışı için ek bina yapmak istiyor.
Emniyet müdüründen skandal savunma Emniyet müdüründen skandal savunma 'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasıyla ilgili üst emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre açığa alınan bir emniyet müdürü, aldığı rüşveti "Menzil cemaatine yardım topluyordum" diye açıklamaya çalıştı.
Emniyet'teki depremin ardından ilginç iddia Emniyet'teki depremin ardından ilginç iddia Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevlerinden uzaklaştırılan üst düzey isimlerin AKP'ye "17-25 Aralık benzeri bir emniyet kumpası" kurmak istediğini öne sürdü.
Eski bakanın ‘aile dostuna’ 3 milyar 744 milyon TL’lik konut ihalesi Eski bakanın ‘aile dostuna’ 3 milyar 744 milyon TL’lik konut ihalesi Deprem bölgesine yapılması planlanan konut projelerinin ihaleleri bir bir tanıdık isimlere gidiyor.
Otomotiv ve maden işine girdiler Otomotiv ve maden işine girdiler Yolsuzluk operasyonları dikkat çeken isimlerden olan eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu işlerini büyütüyor.
Eski polislere yeni dava Eski polislere yeni dava Ergenekon, Balyoz, 17-25 Aralık gibi operasyonlarda imzası bulunan eski polis müdürlerine telefon dinleme kayıtlarını kanuna aykırı şekilde sakladıkları gerekçesiyle dava açıldı. Eski polislerin, toplamda 598 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları isteniyor.
8 yıl sonra... 8 yıl sonra... CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında 8 yıl sonra hazırlanan fezlekenin “Gizliliğin ihlali” suçlamasıyla açılan dava kapsamında olduğu ortaya çıktı.
Halkbank savunmasını böyle planladılar… Halkbank savunmasını böyle planladılar… Dönemin Halkbank genel müdürü, yardımcısı Hakan Atilla’yı yalnız bırakma kararını kendi başına almadı. Sarraf davası stratejisini, arkada “birileri” planladı. İşte Sarraf’ı 17-25’te çıkaran, ABD’deyken onunla görüşen kimse, Halkbank’ın savunmasını yöneten de aynı akıldı. Koca devleti emanet ettikleri, bir tercih yaptı. Ne Türkiye’yi ne milletin cebini ne de Halkbank’ın itibarını düşündü. “Sarraf ve para” dedi. Sarraf çıktı, Atilla içeri girdi, Halkbank yargılandı, dolar fırladı, millet daha da yoksullaştı.
AKP'nin kurucularından Peker ve Erdoğan açıklaması AKP'nin kurucularından Peker ve Erdoğan açıklaması AKP’nin kuruculuğunda yer alanlar, Türkiye'nin içinde bulunduğu son durumla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
'Erdoğan kaybedeceğimiz çok şey var' demişti 'Erdoğan kaybedeceğimiz çok şey var' demişti Karar gazetesinin yazarlarından Ahmet Taşgetiren, AKP'nin olası iktidardan gidişiyle birlikte gündeme gelecek 20 dosyayı sıraladı.
Cem Küçük'ten 17-25 Aralık 'uyarı'sı Cem Küçük'ten 17-25 Aralık 'uyarı'sı İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın 17-25 Aralık operasyonuyla ilgili çıkışlarından rahatsız oldu. "17/25 Aralık birçok seçimle millet nezdinde zaten aklanmıştır" diyen Küçük, Bayraktar'ın "sessiz kalmasının daha iyi olacağını" dile getirdi.

En Çok Okunanlar

İHD'nin eski yöneticisi Ali Aydın öldürüldü
İHD'nin eski yöneticisi Ali Aydın öldürüldü İnsan Hakları Derneği İzmir Şubesi'nin eski eş başkanı Avukat Ali Aydın, yürüyüş yaptığı yolda ölü bulundu. Ali Aydın'ın saldırı sonucu öldürüldüğü tespit edildi. Saldırıyı düzenleyen şüpheli M.D.E (29), polis ekiplerince yakalandı.
Oktay Kaynarca’dan uyuşturucu soruşturmasıyla ilgili açıklama
Oktay Kaynarca’dan uyuşturucu soruşturmasıyla ilgili açıklama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında dün gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Oktay Kaynarca açıklama yaptı .
'Komisyon salonunu dar ederiz!'
'Komisyon salonunu dar ederiz!' CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, TBMM Genel Kurulu'nda emekli maaşlarının artırılması amacıyla CHP'li milletvekillerinin sürdürdüğü "Meclis'i terk etmeme" eylemi devam ederken, "Bugün emekliler için mücadele ediyoruz ve buradan uyarıyoruz; yarın gerçekten anlamlı, asgari ücrete yakın bir zamla gelirlerse hep birlikte bu zammı yaparız, yasayı beş dakikada geçiririz. Yoksa bu Genel Kurul salonunu da komisyon salonunu da dar ederiz" açıklamasında bulundu.
Temassız ödeme limitinde büyük değişiklik
Temassız ödeme limitinde büyük değişiklik BDDK, temassız ödemelere ilişkin yeni düzenlemeyi bankalara bildirdi. Şifresiz işlem limitinde yapılan güncelleme, ödeme işlemlerinde yeni dönemi başlatıyor.
Oğlundan açıklama geldi: Haldun Dormen'in sağlık durumu nasıl?
Oğlundan açıklama geldi: Haldun Dormen'in sağlık durumu nasıl? 97 yaşındaki usta sanatçı Haldun Dormen’in hayatını kaybettiği yönündeki haberler oğlu Ömer Dormen tarafından yalanlandı. Oğlu, sanatçının sağlık durumu paylaştı.
Sevgilisi otel ücretini ödemeden kaçtı: Kadın, otel görevlisiyle birbirine girdi!
Sevgilisi otel ücretini ödemeden kaçtı: Kadın, otel görevlisiyle birbirine girdi! Beşiktaş’ta iddiaya göre bir erkek, sevgilisi Rümeysa E. ile gece saatlerinde bir otele gitti. Burada birlikte bir süre vakit geçiren erkek, sevgilisini odada bırakıp otelden ayrıldı. Rümeysa E. daha sonra otelden çıkmak istedi ancak sevgilisinin otel ücretini ödemediğini öğrendi. Rümeysa E.’nin "Param yok" sözleri üzerine otel görevlisi Gamze Ç. ile aralarında kavga çıktı.
'Ölünce mi rahat edeceksiniz?'
'Ölünce mi rahat edeceksiniz?' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ağırlaşan sağlık durumlarına rağmen tutuklulukları devam ettirilen Tayfun Kahraman ve Murat Çalık için iktidara seslendi. Çalık için "Artık bir yerden sonra aklı selimin, vicdanın hakim olması gerektiğini düşünüyoruz" diyen Özel, Kahraman için de "Siz Tayfun Kahraman'ı içeride tutuyorsunuz ve ölümüne içeride tutuyorsunuz. Yani ölünce mi rahat edeceksiniz?" ifadelerini kullandı.
Emekli bayram ikramiyesine ne kadar zam yapılacak?
Emekli bayram ikramiyesine ne kadar zam yapılacak? 2026 yılı emekli bayram ikramiyesi artış oranları ve ödeme takvimi milyonlarca emekli tarafından yakından takip ediliyor. Kulislerde bayram ikramiyesinin yükseltileceği iddiaları güçlenirken, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi yapılacak ödemeler için iki farklı formül üzerinde duruluyor. Peki, 2026 emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerini heyecanlandıran bayram ikramiyesi zammı ve mart-mayıs ayı ödeme takvimine ilişkin tüm ayrıntılar...
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye