Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
13°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.094,36
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Ali Hikmet Akıllı
Ankara'da durum ne? Ankara'da durum ne? CHP’de kurultay süreci kapsamında, Ankara’da ilçe kongreleri sürüyor. Ankara’da şu ana kadar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyenlerin önde olduğu ileri sürülse de “değişim beklentisini dillendiremeyen bir grubun olduğu” iddia ediliyor.
Değişim tartışması sürüyor Değişim tartışması sürüyor Katıldığı canlı yayın programında konuşan CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP'deki 'değişim' tartışmalarına ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulundu. Akıllı, "Genel başkan değiştirmek bir şeyi değiştirmez. Yerel seçimlere sayın Genel Başkanımızla gidilmesi kanaatindeyiz" ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu'ndan TÜM EMEK DER Başkanı Çalışkan'a ziyaret! Kılıçdaroğlu'ndan TÜM EMEK DER Başkanı Çalışkan'a ziyaret! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Satılmış Çalışkan’ı dernek merkezinde ziyaret etti.
Son dakika... CHP'den 'montaj' tepkisi: AKP il başkanlıklarına siyah çelenk! Son dakika... CHP'den 'montaj' tepkisi: AKP il başkanlıklarına siyah çelenk! Son dakika... CHP İl Başkanlıkları, Recep Tayyip Erdoğan'ın 'montaj' itirafına tepki amacıyla AKP İl Başkanlıklarına siyah çelenk bırakma eylemi yaptı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, AKP il başkanlıkları önünde polisin barikat kurduğunu ve çelengi bulundukları yere bıraktıklarını belirtti.
CHP'li Yıldırım Kaya’dan 'Atatürk koşusu' tepkisi CHP'li Yıldırım Kaya’dan 'Atatürk koşusu' tepkisi CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, bu yıl Atatürk Koşusu’nun 27 Aralık’ta yapılmamasına ve koşu parkurunun değiştirilmesine tepki göstererek “Buradan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na, Atletizm Federasyonu’na sesleniyorum; yıllardır Büyük Atatürk Koşusu adından neden rahatsız oldunuz?... 1936 yılında parkur neyse Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında parkur aynı olacak. Biz de o parkurda yine koşacağız” dedi.
Ankapark'ı inceleyen CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı: 'Altını kalın harflerle çizelim, böylesi büyük bir israfın adı hırsızlıktır' (02 Ağustos 2022) (Video Haber) Ankapark'ı inceleyen CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı: 'Altını kalın harflerle çizelim, böylesi büyük bir israfın adı hırsızlıktır' (02 Ağustos 2022) (Video Haber) CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve beraberindeki CHP heyeti, Ankapark’ta incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrasında açıklama yapan Akıllı, “Kentlerimize ihaneti bir çalışma prensibi haline getiren bu iktidar nasıl belediyeleri kaybettiyse bu anlayışından ötürü ilk seçimde iktidarı da kaybedecektir. Altını kalın harflerle çizelim, böylesi büyük bir israfın adı hırsızlıktır. Halka karşı işlenmiş tüm hukuksuzluklarınız gibi buradaki yağma ve talan içinde halka hesap vereceksiniz” dedi.
'Bu dinozor zihniyeti...' 'Bu dinozor zihniyeti...' CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı ve beraberindeki CHP heyeti, Ankapark’ta incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrasında açıklama yapan Akıllı, “Kentlerimize ihaneti bir çalışma prensibi haline getiren bu iktidar nasıl belediyeleri kaybettiyse bu anlayışından ötürü ilk seçimde iktidarı da kaybedecektir. Altını kalın harflerle çizelim, böylesi büyük bir israfın adı hırsızlıktır. Halka karşı işlenmiş tüm hukuksuzluklarınız gibi buradaki yağma ve talan içinde halka hesap vereceksiniz” dedi.
Maddi sıkıntılar nedeniyle elektriği kesilmişti Maddi sıkıntılar nedeniyle elektriği kesilmişti CHP Ankara İl Başkanı Akıllı, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun evini ziyaret ettiği kişinin evinden çıkartıldığını, para teklif edildiğini söyledi.

En Çok Okunanlar

CHP'li belediye başkanı hastaneye kaldırıldı
CHP'li belediye başkanı hastaneye kaldırıldı CHP'li Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, kalp krizi kalp krizi şüphesiyle hastaneye gitti. Köse hastanede hastanede anjiyo olurken, tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.
Koruma polisine şemsiye taşıttığı görüntüler tartışılmıştı: Kaymakamdan açıklama
Koruma polisine şemsiye taşıttığı görüntüler tartışılmıştı: Kaymakamdan açıklama Erzincan Tercan'ın kurtuluş günü etkinliklerinde koruma polisine şemsiye taşıtan Kaymakam Duman açıklama yaptı.
Satışı yasaklandı, piyasadan toplatılıyor!
Satışı yasaklandı, piyasadan toplatılıyor! Ticaret Bakanlığı, TAYGA adlı mobilya markasına ait iki farklı masanın satışını yasaklama kararı aldı. Güvensiz olarak işaretlenen ürünler, piyasadan toplatılacak.
İsimler belli oldu: Süper Lig takımlarının yöneticileri gözaltında!
İsimler belli oldu: Süper Lig takımlarının yöneticileri gözaltında! Son dakika haberi... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "futbolda bahis soruşturması" kapsamında bu sabah 33 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Son olarak, haklarında gözaltı kararı verilen isimler de belli oldu.
 İlk kez oy kullanacak gençlerin tercihi belli oldu
İlk kez oy kullanacak gençlerin tercihi belli oldu PİAR Araştırma’nın 2028 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak 15-20 yaş grubuyla yaptığı ankete göre, genç seçmenlerin parti tercihinde CHP ilk sırada yer aldı. Gençlerin en beğendiği milletvekillerinde ise Mahmut Tanal öne çıktı.
O hamle Türkiye'nin kaderini değiştirecek!
O hamle Türkiye'nin kaderini değiştirecek! Küresel ekonomide dengeler değişirken Çin, para birimi yuanı rezerv para haline getirmek için hamlelerini hızlandırdı. Doların yıllardır süren hakimiyetini hedef alan bu stratejiyle birlikte Türkiye’nin de dahil olduğu finansal işbirlikleri ve Çin tahvilleri yeni dönemin en kritik başlıkları haline geldi. Peki Çin Yuanı'nın rezerv para haline gelmesi küresel ve Türkiye ekonomisini nasıl etkiler? İşte ayrıntılar...
5 kişi tutuklandı, 12 kişiye adli kontrol!
5 kişi tutuklandı, 12 kişiye adli kontrol! Son dakika gelişmesi... Ünlülere yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında adliyeye sevk edilen 21 kişiden aralarında Murat Dalkılıç, Kaan Tangöze, Kemal Doğulu ve İsmail Hacıoğlu'nun olduğu 4 kişi serbest bırakıldı. Barış Talay, Dilara Kırmıt, Ramazan Bayar, Tolga Kulakçı, Tolga Sezgin tutuklandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu Son dakika haberi... Akın Gürlek'in Adalet Bakanı olarak atanmasının ardından İstanbul'un yeni Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Dönmez oldu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye