Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.788,92
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Arama Kurtarma Derneği
'Vatan için 'geç' olmaz' 'Vatan için 'geç' olmaz' 6.2 şiddetindeki Silivri depreminden sonra gözler İstanbul’a çevrildi. Nasuh Mahruki, “Bütün yetkiyi, ne kurumsal hafızası ne de yeteri kadar liyakatli personeli olan AFAD’a verdiler. Bu kadar ağır bir sorumluluğu kaldıramadı. Dolayısıyla var olan sistemi bozdular” dedi.
Bornova’da afetlere karşı ortak çalışma Bornova’da afetlere karşı ortak çalışma Doğal afetlere karşı dirençli bir kent için harekete geçen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova Arama Kurtarma Derneği (BORAK) yönetimi ile bir araya geldi.
'Çok borcum var' diyerek kayboldu 'Çok borcum var' diyerek kayboldu Manisa'nın Soma ilçesinde ailesiyle telefonla görüşerek, “Çok borcum var, Hakkınızı helal edin' diyerek mesaisi bitmeden ortadan kaybolan maden işçisi Hüseyin A. (35), 12 saat süren arama kurtarma çalışması sonucunda; çalıştığı maden ocağına 12 kilometre uzaklıktaki kırsalda sağ olarak bulundu.
Balçova'dan can dostlar için kurtarma protokolü Balçova'dan can dostlar için kurtarma protokolü Balçova Belediyesi Türkiye'nin tek hayvan arama-kurtarma derneği olan HAKTİM ile iş birliği protokolü imzaladı. Olası depreme hazırlıklı olmak için eğitimler gerçekleştirmek ve gönüllülerden oluşan arama-kurtarma ekibi kurulmasını öngören protokolün önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Onur Yiğit, "İnsanların dışında can dostlar için de arama-kurtarma faaliyeti gerçekleştiren HAKTİM ile yaptığımız bu protokolle faydalı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Artvin’de Çoruh Nehri'ne düşen sürücü 44 gündür aranıyor Artvin’de Çoruh Nehri'ne düşen sürücü 44 gündür aranıyor Artvin'in Şavşat ilçesinde 23 Mayıs tarihinde kamyonuyla düştüğü nehirde akıntıya kapılarak kaybolan sürücü Zübeyir Topal için arama çalışması 44 gündür devam ediyor.
AKUT nedir, açılımı ne? AKUT gönüllüsü nasıl olunur? AKUT nedir, açılımı ne? AKUT gönüllüsü nasıl olunur? AKUT Arama Kurtarma Derneği, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgede ekip ve gönüllü sayısının artırıldığını, çalışmaların, ülke çapındaki tüm ekiplerin katılımıyla yürütüldüğünü açıkladı. AKUT nedir, açılımı ne? AKUT gönüllüsü nasıl olunur?
AKUT, Atatürk'ü Dolmabahçe önünde dalış yaparak andı AKUT, Atatürk'ü Dolmabahçe önünde dalış yaparak andı Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 84. yıldönümünde Dolmabahçe Sarayı önünde gerçekleştirdiği "Saygı ve Anma Dalış Töreni" ile andı.

En Çok Okunanlar

13 yaşındaki çocuğun infazını izlediler...
13 yaşındaki çocuğun infazını izlediler... Şeriatla yönetilen Afganistan'da 13 yaşındaki bir çocuk halka açık şekilde bir kişiyi infaz etti. 80 bin kişi, genç çocuğun şeriat hukukunda “Qisas” olarak bilinen cezayla yapacağı infazı izlemek için spor stadyumunu doldurdu.
Terör elebaşısı şart koşmuş
Terör elebaşısı şart koşmuş Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la görüşen heyetin görüşmesinin özet tutanağı okundu. Görüşmenin ayrıntılarını DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit aktardı. Komisyonda görüşmenin tamamının yerine özetinin yayınlanması ise tartışma yarattı.
CHP'nin kurultay iptal davasında yeni gelişme
CHP'nin kurultay iptal davasında yeni gelişme Son dakika haberi... CHP’nin 38. Olağan ve 21. Olağanüstü kurultaylarının iptaline ilişkin dosya, Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından istinafa gönderildi.
Ünlü spikerler gözaltına alındı!
Ünlü spikerler gözaltına alındı! Son dakika gelişmesi... Ünlü televizyon spikerleri Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet gözaltına alındı. Spiker Hande Sarıoğlu da 'uyuşturucu' operasyonu kapsamında ifade vermeye çağrıldı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı!
Ziraat Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı! Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un da yer aldığı grup aşamasının kura çekimi yapıldı.
O heykel gericileri kızdırdı: 2 gözaltı
O heykel gericileri kızdırdı: 2 gözaltı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde Atatürk'ün gericiliğe karşı mücadelesini sembolize eden heykelin sergilenmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda heykeli yapan ve sergileyen iki kişi gözaltına alındı.
Beren Saat'in filmi vizyona girmeden kaldırıldı
Beren Saat'in filmi vizyona girmeden kaldırıldı Ünlü oyuncu Beren Saat’in sinemaya geri dönmeye hazırlandığı yeni filmi "Gizli Profil", 19 Aralık’taki vizyon takviminden kaldırıldı.
Rojin Kabaiş soruşturmasında kritik gelişme
Rojin Kabaiş soruşturmasında kritik gelişme Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencisi Rojin Kabaiş’in şüpheli ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada kritik öneme sahip cep telefonu incelemesi için Türkiye’nin uluslararası istinabe talebinin, İspanya makamlarınca kabul edildiği belirtildi. Kabaiş’in cep telefonundaki dijital verilere erişimin sağlanması amacıyla Türkiye’den iki görevli eşliğinde cihazın kısa süre içinde İspanya’ya gönderileceği bildirildi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye