Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.786,79
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Doğalgaz Piyasası Sektör Raporu
Doğalgaz ithalatı ağustosta azaldı Doğalgaz ithalatı ağustosta azaldı Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,5 azalarak yaklaşık 3 milyar 681 milyon 350 bin metreküp oldu.
Doğalgaz piyasası dağıtım lisanslarında yeni tedbirler Doğalgaz piyasası dağıtım lisanslarında yeni tedbirler Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), tüketicilerin korunması amacıyla doğalgaz piyasası dağıtım lisanslarına ilişkin tedbirleri belirledi.
Doğalgaz ithalatı mayısta yüzde 1 azaldı Doğalgaz ithalatı mayısta yüzde 1 azaldı Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1 azalarak yaklaşık 3 milyar 692 milyon metreküp oldu. En fazla doğalgaz ithalatı 1 milyar 23 milyon metreküple Rusya'dan yapılırken, bu ülkeyi 923 milyon metreküple Azerbaycan ve 885 milyon metreküple İran takip etti
Doğalgaz ithalatı nisanda azaldı: En fazla ihracat Rusya'dan Doğalgaz ithalatı nisanda azaldı: En fazla ihracat Rusya'dan Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, nisanda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2.1 azalarak yaklaşık 3 milyar 982 milyon metreküp oldu. En fazla doğal gaz ithalatı 1 milyar 722 milyon metreküple Rusya'dan yapılırken, bu ülkeyi 893 milyon metreküple Azerbaycan ve 866 milyon metreküple İran takip etti.
Doğalgaz ithalatı ocakta yüzde 9,79 azaldı Doğalgaz ithalatı ocakta yüzde 9,79 azaldı Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, ocakta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,79 azalarak yaklaşık 6 milyar 48 milyon metreküp oldu.
Doğalgaz ithalatı eylülde azaldı Doğalgaz ithalatı eylülde azaldı Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, eylülde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 20.5 azalarak yaklaşık 3 milyar 401 milyon metreküp oldu.
Gazprom'un plansız bakım açıklaması fiyatları yükseliyor Gazprom'un plansız bakım açıklaması fiyatları yükseliyor Gazprom'un Kuzey Akım 1 için 3 günlük plansız bakım duyurması gaz fiyatlarını yükseliyor.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu yayımladı: Doğalgaz ithalatı nisanda azaldı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu yayımladı: Doğalgaz ithalatı nisanda azaldı Türkiye'nin doğalgaz ithalatı nisanda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,9 azalarak, yaklaşık 4 milyar 67 milyon metreküp oldu.

En Çok Okunanlar

İBB davasında mahkemeden ilk tutukluluk değerlendirmesi...
İBB davasında mahkemeden ilk tutukluluk değerlendirmesi... 23 Mart'tan beri tutuklu olan ve hakkında 2 bin 352 yıla kadar hapis cezası istenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu İBB davasında ilk tutukluluk incelemesi yapıldı. İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi, iddianamenin kabul edilmesinin üstünden 10 gün geçmesinin ardından yaptığı tutukluluk değerlendirmesinde, 105 kişinin ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
Terör elebaşısı şart koşmuş
Terör elebaşısı şart koşmuş Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la görüşen heyetin görüşmesinin özet tutanağı okundu. Görüşmenin ayrıntılarını DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit aktardı. Komisyonda görüşmenin tamamının yerine özetinin yayınlanması ise tartışma yarattı.
13 yaşındaki çocuğun infazını izlediler...
13 yaşındaki çocuğun infazını izlediler... Şeriatla yönetilen Afganistan'da 13 yaşındaki bir çocuk halka açık şekilde bir kişiyi infaz etti. 80 bin kişi, genç çocuğun şeriat hukukunda “Qisas” olarak bilinen cezayla yapacağı infazı izlemek için spor stadyumunu doldurdu.
CHP'nin kurultay iptal davasında yeni gelişme
CHP'nin kurultay iptal davasında yeni gelişme Son dakika haberi... CHP’nin 38. Olağan ve 21. Olağanüstü kurultaylarının iptaline ilişkin dosya, Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından istinafa gönderildi.
Ünlü spikerler gözaltına alındı!
Ünlü spikerler gözaltına alındı! Son dakika gelişmesi... Ünlü televizyon spikerleri Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet gözaltına alındı. Spiker Hande Sarıoğlu da 'uyuşturucu' operasyonu kapsamında ifade vermeye çağrıldı.
O heykel gericileri kızdırdı: 2 gözaltı
O heykel gericileri kızdırdı: 2 gözaltı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde Atatürk'ün gericiliğe karşı mücadelesini sembolize eden heykelin sergilenmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda heykeli yapan ve sergileyen iki kişi gözaltına alındı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı!
Ziraat Türkiye Kupası'nda derbi heyecanı! Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un da yer aldığı grup aşamasının kura çekimi yapıldı.
MHK Başkanı Gündoğdu'dan Yasin Kol açıklaması
MHK Başkanı Gündoğdu'dan Yasin Kol açıklaması Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemi Yasin Kol'a yapılan eleştirileri değerlendiren Ferhat Gündoğdu, değerlendirme kriterlerinin kamuoyundan farklı olduğunu vurguladı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye