Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Ecmel Faik Sarıalioğlu
TFF seçimlerinin ardından: İstanbulspor'dan flaş paylaşım! TFF seçimlerinin ardından: İstanbulspor'dan flaş paylaşım! TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF başkanı seçilmesinin ardından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.
Ecmel Faik Sarıalioğlu, Mehmet Büyükekşi'ye seslendi: 'Kaçma Başkan' Ecmel Faik Sarıalioğlu, Mehmet Büyükekşi'ye seslendi: 'Kaçma Başkan' İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimli genel kurulunda konuştu. Sarıalioğlu, kendisi kürsüye geldiği sırada salondan çıkmaya yeltenen mevcut başkan ve aday Mehmet Büyükekşi'ye seslenerek, "Kaçma başkanım, gel buraya" dedi.
İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun cezasına indirim! İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun cezasına indirim! İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu'nun 3 ay hak mahrumiyeti cezası 45 güne indirildi.
Ecmel Faik Sarıalioğlu'ndan TFF açıklaması: 'Seçimin yapılacağına inanmıyorum ama...' Ecmel Faik Sarıalioğlu'ndan TFF açıklaması: 'Seçimin yapılacağına inanmıyorum ama...' İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Türkiye Profesyonel Futbol Kulüpleri Platformu'nun tanışma toplantısında konuştu. Sarıalioğlu, "Konumuz Türkiye Futbol Federasyonunun erken seçimi. Yaptığımız bir imza kampanyası var. Ben seçimin yapılacağına inanmıyorum ama yine de bu konuyu konuşacağız" dedi.
Süper Lig ekibinin başkanı açıkladı Süper Lig ekibinin başkanı açıkladı İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile Başkan Yardımcısı Bayram Saral'ın Türkiye Futbol Federasyonu ile yaşanan imza süreci hakkında düzenlediği basın toplantısında AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, yaptığı konuşmada Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonunda yüklü olan tek uygulamayı açıkladı.
'Yine soruyoruz nerede gerçekler?' 'Yine soruyoruz nerede gerçekler?' İstanbulspor, TFF'nin yaptığı açıklamaya sosyal medya hesabından cevap verdi.
Sahadan çekilmişlerdi Sahadan çekilmişlerdi Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'da başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu, 'sahadan çekilme' olayının yaşandığı Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Takımını sahadan çekmişti: İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu basın toplantısında konuşacak Takımını sahadan çekmişti: İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu basın toplantısında konuşacak Süper Lig ekibi İstanbulspor, yarıda kalan Trabzonspor maçına ilişkin Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Başkan Yardımcısı Bayram Saral'ın basın toplantısında açıklamalarda bulunacağını duyurdu.
Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Ecmel Faik Sarıalioğlu ne iş yapıyor? Ecmel Faik Sarıalioğlu İstanbulspor'u neden sahadan çekti? Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Ecmel Faik Sarıalioğlu ne iş yapıyor? Ecmel Faik Sarıalioğlu İstanbulspor'u neden sahadan çekti? Süper Lig'in 17. haftasında oynanan İstanbulspor - Trabzonspor karşılaşmasında takımını sahadan çeken başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun kim olduğu merak edildi. Peki, Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Ecmel Faik Sarıalioğlu İstanbulspor'u neden sahadan çekti?

En Çok Okunanlar

Bakan Çiftçi: 'Teröristlerin kimlikleri tespit edilmiştir'
Bakan Çiftçi: 'Teröristlerin kimlikleri tespit edilmiştir' Son dakika haberi... İsrail Konsolosluğu önünde silah sesleri duyuldu!
Başkan Dedetaş'tan ilk tepki...
Başkan Dedetaş'tan ilk tepki... Son dakika haberi... İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Üsküdar Belediyesi'ne yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Belediye binası giriş çıkışlara kapatıldı. Operasyona tepki gösteren Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, "Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor" dedi. Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise "Üsküdar Belediyesi’nin hiçbir birimi veya iştirak şirketi, hukuka aykırı bir faaliyetin içinde yer alamaz ve almamıştır" denildi.
1 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?
1 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu? Bankalar mevduat faiz oranlarını güncelledi. Nisan 2026 itibarıyla yükselen mevduat faizi oranları, nakit birikimini değerlendirmek isteyen yatırımcılar için yeni fırsatlar sunuyor. Peki, 1 milyon TL’nin 32 günlük net getirisi ne kadar oldu? İşte en yüksek faiz veren bankalar ve banka banka güncel kazanç listesi...
'Askıda Fatura' projesini yapan mühendis savunma yapıyor: '2006 yılından beri...'
'Askıda Fatura' projesini yapan mühendis savunma yapıyor: '2006 yılından beri...' Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu 414 ismin yargılandığı İBB Davası'nın 17. duruşması görüldü. Duruşmada söz alan Duruşma Savcısı ve Ekrem İmamoğlu arasında gerginlik yaşandı. Savcı, İmamoğlu’na, “Haddinizi aşarsanız haddinizi bildiririz. Müvekkiliniz beyanlarına dikkat etsin. Yargılamayı gölgelemek adına beyanlardan vazgeçin” dedi.
Trump'tan 'İran'a saldırı' açıklaması!
Trump'tan 'İran'a saldırı' açıklaması! ABD Başkanı Donald Trump, İran ile herhangi bir anlaşmaya varılmaması durumunda Türkiye saati ile 03.00 sonrasında ülkeye yönelik yoğun hava saldırıları düzenlemeye yönelik hazırlıklarını teyit ederken, "Bugün müzakerelerde ilerleme olursa ve somut bir sonuç çıkarsa, bu durum değişebilir" dedi.
Yılmaz Özdil'in istifasında çok konuşulacak 'Akın Gürlek' iddiası
Yılmaz Özdil'in istifasında çok konuşulacak 'Akın Gürlek' iddiası Yılmaz Özdil'in hem Sözcü TV hem de Sözcü gazetesinden ayrılmasının perde arkasında konuşulanlar ortaya çıktı. İstifada, "Akın Gürlek'in tapuları" konusunda gazeteye atılan bir manşetin bulunduğu öne sürüldü.
Yılmaz Özdil'den Sözcü'den istifası için ilk açıklama
Yılmaz Özdil'den Sözcü'den istifası için ilk açıklama Sözcü TV Medya Grubu'ndaki görevinden istifa eden Yılmaz Özdil, "Zübüğe zübük, guguk kuşu yumurtalarına gukuk kuşu yumurtaları, hırsıza hırsız demeye, Altı Ok'a çöreklenmeye çalışan asalakları deşifre etmeye devam edeceğiz” açıklaması yaptı.
'Bütün bir uygarlık bu gece yok olacak'
'Bütün bir uygarlık bu gece yok olacak' ABD Başkanı Donald Trump, İran’a ilişkin yaptığı açıklamada “bu gece bir medeniyetin yok olabileceği” uyarısında bulunurken, yönetim değişimi iddiasını yineledi; yaşanacak gelişmelerin dünya tarihinin en kritik anlarından biri olabileceğini söyledi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye