Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
6°C Hafif yağmur İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,37
Euro 50,82
Sterlin 58,24
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.679,94
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Gökşen Anıl Ulukuş
Tartışmaların odağında yer alıyordu Tartışmaların odağında yer alıyordu Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanlarından olduğu iddia edilen daha sonraysa dönemin Genel Merkez yöneticileri tarafından yalanlanan eski Zafer Partili Ulukuş, partiden ayrıldığını duyurdu. Ulukuş “Milliyetçilik yarışına girenler şimdi bizi devşirme ilan ediyor. Bu durumda bundan sonra bizim oyumuza talip olmasınlar” dedi.
CHP’den Gökşen Anıl Ulukuş açıklaması: '3 isim dışında danışman atanmadı' CHP’den Gökşen Anıl Ulukuş açıklaması: '3 isim dışında danışman atanmadı' CHP, eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş’un, Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olarak atandığı yönündeki bilgiyi yalanladı. Ulukuş, bu açıklamanın ardından "Baskılara dayanamamış olabilirsiniz ama her şeyin bir usulü var!" diye tepki gösterdi.
Kılıçdaroğlu’nun yeni danışmanı Ulukuş, 'Sezgin Tanrıkulu' paylaşımını sildi Kılıçdaroğlu’nun yeni danışmanı Ulukuş, 'Sezgin Tanrıkulu' paylaşımını sildi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yeni danışmanı olan Gökşen Anıl Ulukuş, CHP’li Sezgin Tanrıkulu’na cevaben 2020 yılında yaptığı paylaşımını sildi.
Gökşen Anıl Ulukuş kimdir, nereli, kaç yaşında? Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı Gökşen Anıl Ulukuş hangi görevlerde bulundu? Gökşen Anıl Ulukuş kimdir, nereli, kaç yaşında? Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı Gökşen Anıl Ulukuş hangi görevlerde bulundu? CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı Gökşen Anıl Ulukuş oldu. Ulukuş, Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığıa getirilmesine dair gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Yurttaşlar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı olarak göreve atanan Gökşen Anıl Ulukuş'un kim olduğu merak ediliyor. Peki, Gökşen Anıl Ulukuş kimdir, nereli, kaç yaşında? Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı Gökşen Anıl Ulukuş hangi görevlerde bulundu?
Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı Gökşen Anıl Ulukuş oldu Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı Gökşen Anıl Ulukuş oldu CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı Gökşen Anıl Ulukuş oldu. Ulukuş, Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığıa getirilmesine dair gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

En Çok Okunanlar

Mesai arkadaşını silahla vurdu!
Mesai arkadaşını silahla vurdu! Gümüşhane'nin Torul İlçe Özel İdare Bakımevi’nde iki çalışan arasında çıkan tartışma ölümle sonuçlandı.
Trump, kritik görüşmeyi duyurdu
Trump, kritik görüşmeyi duyurdu ABD Başkanı Donald Trump, basın toplantısında "Kendisini çok sevdiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çok önemli bir telefon görüşmem var" dedi. Trump aynı zamanda “Kürtlere çok büyük miktarda para ödendi, petrol ve başka şeyler verildi” ifadelerini kullandı.
DEM’li Hatimoğulları ve Bakırhan’dan ilk açıklama!
DEM’li Hatimoğulları ve Bakırhan’dan ilk açıklama! Nusaybin–Kamışlı sınır hattında Türk bayrağının indirilmesinin ardından soruşturma başlatılırken DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ilk kez açıklama yaptı.
Filipinli milletvekili Cumhuriyet'e konuştu
Filipinli milletvekili Cumhuriyet'e konuştu Filipinler Temsilciler Meclisi Üyesi Renee Co, Güney Çin Denizi’nde Çin ile yaşanan gerilimi Cumhuriyet’e değerlendirdi. Artan müdahalelerin “kontrollü bir tansiyon değil, tehlikeli bir tırmanış” olduğunu vurgulayan Co, Filipinler’in ABD–Çin güç mücadelesinde ileri karakola dönüştürülmesinin ülkenin egemenliğini ve balıkçıların güvenliğini tehdit ettiğini söyledi.
Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: 2 ismin daha testi 'pozitif' çıktı
Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: 2 ismin daha testi 'pozitif' çıktı Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan sosyal medya fenomeni Ali Sert ve şarkıcı Rabia Karataş’ın uyuşturucu testleri pozitif çıktı.
Yeni Fed Başkanı kim olacak?
Yeni Fed Başkanı kim olacak? ABD Hazine Bakanı Scott Bessent, ABD Merkez Bankası’nın yeni başkanına ilişkin sürecin yakında netleşebileceğini açıkladı. Dünya Ekonomik Forumu kapsamında yapılan değerlendirmelerde, Fed başkanlığı için güçlü adayların bulunduğu vurgulandı. Açıklamalar, küresel piyasaların yakından izlediği para politikası sürecine dair beklentileri artırdı.
Takı töreninde ilginç anlar: Damada altın yerine çubuk kraker takıldı
Takı töreninde ilginç anlar: Damada altın yerine çubuk kraker takıldı Amasya'da bir düğünde damada takı yerine çubuk kraker taktılar. Çubuk kraker tutkusuyla tanınan damat, takı beklerken boynuna asılan bir kutu dolusu kraker paketleriyle karşılaştı.
Eski Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Burçin Baykal hayatını kaybetti
Eski Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Burçin Baykal hayatını kaybetti Avcılar Belediyesi'nin eski Başkan Yardımcısı Burçin Baykal, yaşamına son verdiği öğrenildi. Baykal'ın kardeşi Burak Baykal da geçen yıl intihar etmişti.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye