Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
4°C Parçalı az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,28
Euro 50,68
Sterlin 58,26
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.579,72
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler İbrahim Halil Oral
Danışmanı perde arkasını anlattı Danışmanı perde arkasını anlattı Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde, Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özür dilediği gün otobüste neler yaşandığını yazdı.
İYİ Partili Oral'dan özür ziyareti İYİ Partili Oral'dan özür ziyareti CHP lideri Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin açıklamaları sonrası disipline sevk edilen İYİ Partili Oral'ı kabul etti. Oral, "Benim bir şeyler söylemem gerekirken, beni teselli etmeye çalışması çok manidardı" dedi. Oral, ortak aday olması durumunda kendisi için çalışmaktan zevk duyacağını ilettiğini söyledi.
'Alevi kimliği' ile ilgili sözleri tepki çekmişti 'Alevi kimliği' ile ilgili sözleri tepki çekmişti Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Alevi kimliği sünniler için endişe" ifadesinden dolayı özür dilemek için kendisinden randevu isteyen İYİ Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral ile görüştü.
'Büyük kötülük' 'Büyük kötülük' Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alevi olması nedeniyle Türkiye'de seçim kazanamayacağını söyleyen İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral'ın açıklamalarına ilişkin paylaşım yaptı.
Sözleri tepki çekmişti Sözleri tepki çekmişti İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamaları nedeniyle TBMM Parti Grup Disiplin Kuruluna sevk edildi.
Oral'ın 'alevi' açıklaması tepki çekmişti Oral'ın 'alevi' açıklaması tepki çekmişti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "Alevi kimliği sünniler için endişe" ifadesi nedeniyle Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi.
Halil Oral'ın açıklamaları tepki çekmişti... Halil Oral'ın açıklamaları tepki çekmişti... İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili "Alevi kimliği sunniler için endişe" açıklamasında bulundu. Oral'a tepki, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray'dan geldi.

En Çok Okunanlar

Kürsüde kritik mesajlar: SDG, emekli aylığı, Atlas Çağlayan cinayeti...
Kürsüde kritik mesajlar: SDG, emekli aylığı, Atlas Çağlayan cinayeti... Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Suriye'de SDG ile cihatçı HTŞ ve beraberindeki güçler arasındaki çatışmalar hakkında "Şam’ın güvenliği Ankara’nın güvenliğidir, Fırat’ın doğusu da terörden temizlenmelidir" dedi. CHP lideri Özel'e de seslenen Bahçeli, "Emekliler ile ilgili değerlendirmelerimizi dile dolaması kendisini boşa düşürdü. Sizin önergenize destek olmayız" dedi. Bahçeli, Atlas Çağlayan cinayeti ve gündemdeki uyuşturucu operasyonlarına dair de konuştu.
O meslekler erken emeklilik kapsamına alındı!
O meslekler erken emeklilik kapsamına alındı! Sosyal Güvenlik Kurumu’nun yıpranma payı uygulamasında yaptığı yeni düzenleme, ağır ve riskli işlerde çalışanlar için erken emeklilik imkanını genişletti. Daha fazla meslek grubunu kapsayan uygulama, prim günlerine ek süre kazandırarak emeklilik yaşının öne çekilmesini sağlıyor. Peki yıpranma payı nedir, kimler erken emeklilik hakkından yararlanabiliyor? SGK’nın kapsamı genişlettiği yıpranma payı uygulaması hangi meslekleri kapsıyor? İşte tüm ayrıntılar...
Sosyal medya fenomeni, Hürriyet yazarı ve Abdi İbrahim'in sahibinin oğlu gözaltında...
Sosyal medya fenomeni, Hürriyet yazarı ve Abdi İbrahim'in sahibinin oğlu gözaltında... Son dakika haberi... Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonunda bu sabah yeni bir dalga daha gerçekleştirildi. Aralarında Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ ve sosyal medya fenomeni Bilal Hancı'nın da dahil olduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Öte yandan Abdi İbrahim'in sahibi Nezih Barut'un oğlu İbrahim Barut ve Huzur Giyim'in sahibinin oğlu Abdullah Gençal gözaltında...
Belediyeye vermiyor, kendisi de yapmıyor!
Belediyeye vermiyor, kendisi de yapmıyor! İktidar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vermediği Esenboğa Metrosu Projesi’ni kendisi de yapmıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projeye bu yıl başlanacağını söyledi. Ancak yatırım programında bu yıl için 50 bin lirası dış kredi olmak üzere sadece 125 bin lira kaynak ayrıldı. Esenboğa’ya yeni VIP binası için ise bu yıl 80 milyon lira yatırım yapılacak.
Erdoğan Shaquille O'Neal'la buluştu
Erdoğan Shaquille O'Neal'la buluştu AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NBA'in efsane yıldızlarından Shaquille O'Neal ile bir araya geldi.
Uzmanlardan kritik deprem uyarısı
Uzmanlardan kritik deprem uyarısı Türkiye'de her 10-15 sene aralığında 6,5 ve üzeri her 35-40 sene aralığında ise 7 ve üzeri büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini belirten Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Bekler, hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi.
AYM’den iptal kararı geldi
AYM’den iptal kararı geldi Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Elektrik Havagazı ve Otobüs işletme Müessesesi Genel Müdürlüğü’nün (EGO) taşınır ve taşınmaz varlıklarını sigorta ettirmesi nedeniyle yaptığı ödeme, "kamu zararı" olarak değerlendirildi. Anayasa Mahkemesi, EGO'nun mallarını sigorta ettirmesi nedeniyle "kamu zararı" oluşturduğu gerekçesiyle uygulanan 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu’ndaki kuralı, EGO yönünden iptal etti.
Süper Lig'de 3 haftalık program belli oldu: Dev maçın tarihi açıklandı!
Süper Lig'de 3 haftalık program belli oldu: Dev maçın tarihi açıklandı! Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 20,21 ve 22. haftaların maç programını açıkladı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye