Faaliyetleri deşifre oldu! Muğla'da FETÖ operasyonu: 6 şüpheli yakalandı
Muğla'nın Fethiye ilçesinde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.
Muğla’da imzalar hükümlüleri topluma kazandırmak için atıldı
Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, kamuya yararlı işlerde hükümlülerin çalıştırılmasını içeren bir iş birliği protokolü imzaladı. Bu protokol, hükümlülerin topluma yeniden kazandırılmasını ve kamu hizmetlerine katkı sağlamasını amaçlıyor.
Muğla merkezli 3 ilde 'göçmen kaçakçılığı' operasyonu: 7 tutuklama
Muğla merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 128 kaçak göçmen yakalandı, gözaltına alınan 8 organizatörden 7'si tutuklandı.
'Susmuyoruz, korkmuyoruz ve itaat etmiyoruz'
Muğla’da tartıştığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Senem Kıvrık cinayetini protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştiren kadınlara soruşturma açıldı.
Yıkım kararı verilen hastane badana için ödenek verildi
Birlik Sağlık Sen Muğla İl Temsilcisi Abdullah Gül, depreme dayanaksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verilen Menteşe Devlet Hastanesi’ne badana ve boyası için Sağlık Bakanlığı’ndan 800 bin liralık ödenek çıkarıldığını belirterek “Bugün bu hastanede yatan ve şifa dağıtmak isteyen sağlık çalışanları arkadaşlarımız can güvenliksiz bir şekilde çalışıyor. Bu hastanenin acilen kapanması lazım, acilen” dedi.
Muğla'da firari hükümlü FETÖ üyesi 4 kadın tutuklandı
Muğla'da polisin durdurduğu otomobildeki FETÖ/PDY'ye üye olma suçundan haklarında kesinleşmiş 7 yıl 6'şar ay hapis cezası bulunan, firari hükümlü 4 kadın gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen firari hükümlü 4 kadın tutuklandı.
Pınar Gültekin davasında yeni gelişme: Nihai kararı Yargıtay Ceza dairesi verecek
Muğla’da Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili sanık Cemal Metin Avcı hakkında yerel mahkemenin kararı istinafta bozuldu. Cemal Metin Avcı hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis, kardeşi Mertcan Avcı hakkında ise suça iştirakten 4 yıl hapis kararı verilirken, istinaf mahkemesinin bu kararını sanıklar temyize gönderdi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı dosyayı inceledikten sonra Cemal Metin Avcı’nın temyiz başvurusunu reddederken, kardeşi Mertcan Avcı’nın başvurusunu kabul etti. Nihai kararı Yargıtay Ceza Dairesi verecek.
Muğla’da uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı
Muğla’da uyuşturucu satıcılarına yönelik 4 ilçede eş zamanlı başlatılan operasyonda 31 şüpheli gözaltına alındı.
Karar tartışma yaratmıştı
Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'nın (32) 'canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' suçundan yargılandığı davada aldığı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının 'haksız tahrik indirimi' uygulanarak 23 yıla düşürülmesi ve kardeşi Mert Avcı'nın beraat kararlarının istinaf mahkemesine taşındığını açıkladı.