Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
28°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim eGazete Resmi İlanlar
USD 39,55
EUR 45,49
GBP 53,19
BTC 4.073.352,05
gram-altin 4.306,73
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Gurme
İş Dünyası
Haberler Üçüncü Dünya Savaşı
Lukaşenko'dan 'Üçüncü Dünya Savaşı' uyarısı! Lukaşenko'dan 'Üçüncü Dünya Savaşı' uyarısı! Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, "Belarus topraklarına yapılacak saldırının Üçüncü Dünya Savaşı olacağını" söyledi.
Son Dakika… Milli Savunma Bakanlığı’ndan ‘üçüncü dünya savaşı’ açıklaması! Son Dakika… Milli Savunma Bakanlığı’ndan ‘üçüncü dünya savaşı’ açıklaması! Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada “Birinci ve ikinci dünya savaşlarında olduğu gibi topyekün bir üçüncü dünya savaşı riski var mı derseniz tabii ki bir ihtimal. Biz MSB olarak savunma ve güvenliğimize yönelik değerlendirmelerimizi yapıyor ve güncellenmesi gereken bütün planlarımızı yeni değerlendirmeler ışığında yapıyoruz” dendi.
'Girme şansımız var...' 'Girme şansımız var...' Eski ABD Başkanı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden'ın politikalarının nükleer savaş riskini arttırdığını belirterek, “Başkanımız (Biden) yüzünden Üçüncü Dünya Savaşına girme şansımız var” dedi.
'Orta Doğu'nun en tehlikeli oyunu...' 'Orta Doğu'nun en tehlikeli oyunu...' The Economist'te yer alan bir makalede, İran ve neredeyse tüm bölgede faaliyet yürüten İran destekli silahlı grupların, İsrail-Hamas çatışmasına yönelik tutumları ve daha geniş çaplı bir savaşın tetiklenme ihtimali mercek altına alındı.
Tarih ve yer verdi... Tarih ve yer verdi... İngiliz medyum Craig Hamilton-Parker, Üçüncü Dünya Savaşı'nın bu yıl başlayabileceğini ileri sürerek, bu savaşın "uçakların veya denizaltıların çarpışması" sonucunda gerçekleşeceğini iddia etti.
Fransız tarihçi ve antropolog: Fransız tarihçi ve antropolog: Fransa’nın önemli entelektüellerinden, tarihçi ve antropolog Emmanuel Todd, Üçüncü Dünya Savaşı’nın başladığını düşünüyor. Todd, sanılan aksine yalnızca Rusya’nın değil, NATO kampının da bir ‘varoluş savaşı’ verdiğini savunurken, Ukrayna’nın yanı sıra Rusya’nın da, özellikle ekonomik yaptırımlara direnç bağlamında, beklentilerin ötesine geçtiğini ifade ediyor.
Tüm 'deneyimini' anlattı... Tüm 'deneyimini' anlattı... İngiliz balıkçı Calvin Parker, 50 yıl önce "uzaylılar tarafından kaçırıldığını" ileri sürerek, Covid-19 ve Üçüncü Dünya Savaşı hakkında önceden "uyarıldığını" iddia etti.
Hedef ülkeleri söyledi... Hedef ülkeleri söyledi... Rusya Devlet Başkanı Putin'in ilgiyle izlediği iddia edilen Rus televizyoncu Vladimir Solovyov, "Üçüncü Dünya Savaşı'nın çoktan başladığını" iddia ederek, Fransa, Polonya ve İngiltere'nin "meşru hedef" olduğunu ileri sürdü.
Medvedev'den Üçüncü Dünya Savaşı uyarısı: Batı, bunun olasılığını artırıyor Medvedev'den Üçüncü Dünya Savaşı uyarısı: Batı, bunun olasılığını artırıyor Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitri Medvedev, Batı'nın Üçüncü Dünya Savaşı olasılığını artırdığını ileri sürdü.
'Küresel bir çatışmayı tetikleyebilir...' 'Küresel bir çatışmayı tetikleyebilir...' ABD Ordusu 101. Hava İndirme Tümeni, 80 yıl sonra ilk kez Avrupa'ya gönderildi ve bir tatbikat kapsamında Romanya'nın Ukrayna sınırında konuşlandırıldı.

En Çok Okunanlar

Özgür Özel 'lüks yat'ı sordu, Akın Gürlek'e seslendi!
Özgür Özel 'lüks yat'ı sordu, Akın Gürlek'e seslendi! Partisinin haftalık grup toplantısında konuşan CHP lideri Özgür Özel, kürsüden Ferdi Zeyrek'e söz verdi, "Yüzyıl sonra bir kez daha hep birlikte Atatürk'ün partisini iktidar yapacağız. Sana söz veriyorum" dedi. "Altın hesabı" yaparak "asgari ücret" tartışmalarına değinen Özel, konuşmasında Akın Gürlek'e de seslendi. 'Lüks yat'ı soran CHP lideri, "İspatı elimde, inkar etmesini bekliyorum!" dedi.
Jandarma şükür namazını engellemiş!
Jandarma şükür namazını engellemiş! Son dakika haberi... 148 gündür Silivri Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, tahliye edildi. Tahliye edilen Ümit Özdağ açıklama yaptı. Özdağ, "Buradan çıkar çıkmaz ilk yapmayı planladığım şey şurada camide bir şükür namazı kılmaktı fakat jandarma izin vermemiş" dedi.
İsrail ile İran arasında karşılıklı saldırılar!
İsrail ile İran arasında karşılıklı saldırılar! İsrail'in saldırısıyla başlayan İran-İsrail gerilimi sürüyor. Çatışmalar beşinci gününde devam ederken, ABD Başkanı Trump "İran dini liderinin nerede saklandığını biliyorum. Hamaney'in nerede olduğunu biliyoruz. Şimdilik öldürmeyeceğiz ancak sabrımız tükenmek üzere" ifadelerini kullandı. İsrail ordusunun İran'da başkent Tahran ve birçok bölgeye şiddetli saldırılar düzenlediği bildirildi. İsrail Savunma Kuvvetleri Sözcüsü Tuğgeneral Effie Defrin, İsrail Hava Kuvvetleri’ne ait 60 savaş uçağının birkaç saat önce İran’a saldırı düzenlediğini açıkladı. Söz konusu gerilimde karşılıklı saldırılar sürüyor.
Rusya’dan dünyayı sarsan uyarı
Rusya’dan dünyayı sarsan uyarı Rusya, İsrail’in İran’daki nükleer tesislere düzenlediği saldırıların uluslararası hukuku ihlal ettiğini belirterek “Dünya nükleer felaketin eşiğinde” uyarısında bulundu. Moskova, Batı’yı ise krizi siyasi hesaplaşma aracı olarak kullanmakla suçladı.
Karısını herkesten üstün tutan 4 erkek burcu: Bu burçlar eşlerini çok seviyor
Karısını herkesten üstün tutan 4 erkek burcu: Bu burçlar eşlerini çok seviyor Bu burçtaki erkekler, eşlerini hayatlarının merkezine koyuyor ve her fırsatta onların mutluluğu için çabalıyor. İşte eşine en çok değer veren erkek burçları.
Her iki şehirde de fark büyük!
Her iki şehirde de fark büyük! ORC Araştırma tarafından açıklanan son seçim anketinde İstanbul ve Ankara’da yurttaşlara tercihleri soruldu. Her iki şehirde de CHP’nin, ikinci sırada istikrarını koruyan AKP’ye karşı yüzde 3 fark attığı görüldü.
İsrailli eski futbolcudan, Türkiye'ye yönelik küstah sözler
İsrailli eski futbolcudan, Türkiye'ye yönelik küstah sözler İsrailli eski futbolcu ve televizyon sunucusu Eyal Berkovic, Hamas ve İran’a yapılan saldırıları “maç” benzetmesiyle anlattı, sıradaki hedefin Türkiye olduğunu imâ etti.
Demirtaş'tan 'süreç' ve 'İmamoğlu' açıklaması
Demirtaş'tan 'süreç' ve 'İmamoğlu' açıklaması Tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, terör örgütü PKK'nin silahsızlanma sürecinin hızlı şekilde tamamlanması gerektiğini söyledi. Seçilmiş belediye başkanlarının tutuksuz yargılanmaları gerektiğini vurgulayan Demirtaş, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da tüm siyasi parti genel başkanlarıyla birlikte "ortak politika" için bir çalışma toplantısı yapması çağrısında bulundu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye