İmamoğlu, Nagehan Alçı'yı canlı yayında böyle zorda bıraktı

Kanal İstanbul tartışmaları sürüp gidiyor. Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı programda Melen Barajı'yla ilgili elindeki bilgileri paylaşmak isteyen Nagehan Alçı, İmamoğlu'nun cevabı karşısında sessizliğe büründü.
Habertürk canlı yayınına konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin Kanal İstanbul'a ilişkin sorularını yanıtladı.Bu sırada Melen Barajı da gündeme geldi.
BİLGİYİ YANLIŞ BAKANLIKTAN ALDI
İmamoğlu'na soru soran gazetecilerden biri olan Nagehan Alçı, elinde çok önemli bilgiler olduğunu söyledi ve "Bendeki bilgi Melen Barajı'nın 2021'de su vermeye başlayacağı yönünde." dedi.İmamoğlu, bu sözler üzerine "Kimden aldınız bu bilgiyi?" diye sordu.
NAGİHAN ALÇI DERİN BİR SESSİZLİK İÇERİSİNE GİRDİ
Nagehan Alçı'nın "Çevre Bakanlığı'na sordum, o raporu hazırlayanlara sordum." cevabı üzerine İmamoğlu "Karar verecek olan Tarım Orman Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğü'dür, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı değil." dedi.İmamoğlu'nun bu sözlerinin ardından Nagehan Alçı derin bir sessizlik içerisine girdi.
Video Haberler
-
Ekonomist Atilla Özkan'dan Şok Eden Enflasyon Yorumu!
-
Trump döneminde ABD ve dünya nereye gidiyor?
-
Yurttaşın Ekonomi Çığlığı:
-
'Erken kaos bekliyorum' Fatih Ergin açıkladı!
-
Türkiye’de siyasi ve toplumsal baskı artıyor
-
'Bilirkişi' skandalı kamuoyuna açıklanmıştı:
-
Uğur Mumcusuz 32 yıl: Öldürüldük ey halkım unutma bizi!
-
Doğuma 1 hafta kala bebeklerini kaybettiler!
-
76 kişiye mezar olan otelde son kez arama yapılacak...
-
Özdağ’dan ilk mesaj: ‘Tek endişem Kozinoğlu gibi suikast
En Çok Okunan Haberler
-
Dekan yardımcısını vurup, intihara kalkıştı
-
Birleşik Metal-İş'te silahlı saldırı!
-
Ankara'da korkutan deprem!
-
İki belediyeye daha hazırlık yapılıyor!
-
Saray'dan 'ihanet' çıkışı
-
Gece dönercisine kurşun yağdırdı
-
İmamoğlu'na ikinci hapis ve siyasi yasak talebi!
-
Zengin susar kurtulur da olan yine bize olur
-
TÜSİAD konuşmuş, konuşacak...
-
İran’da Türkçe şiir krizi!