İstanbul’da motosikletlilerin ölümden döndüğü kazalar kamerada
İstanbul’un çeşitli ilçelerinde trafikte seyir halinde olan motosikletlilerin, araçların sıkıştırması, sinyal vermeden dönüş yapması ve yayaların dikkatsizliği sonucu yaşadıkları feci kazalar kask kameralarına yansıdı. Motosikletliler yaşadıkları kazaları sosyal medyadan paylaştı.
Avcılar Firüzköy Mahallesi Okul Caddesi üzerinde geçtiğimiz 16 Temmuz günü öğle saatlerinde yaşanan kazada, motosikletiyle cadde üzerinde seyir halinde olan Uğur A, araçları sollayarak ilerlemek istedi. Bir süre araçların arasından geçen motosikletli genç, arkasından seyrettiği kamyoneti sollayacağı esnada sinyal vermeden dönüş yapması sonucu araca çarptı. Kaza sonucu yere savrulan genç sürücü, hafif şekilde yaralandı.
YAYALARA YAYA GEÇİDİ TEPKİSİ
Esenler’de geçtiğimiz 9 Temmuz tarihinde yaşanan diğer bir kazada da, cadde üzerinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü Doğan İ, yaya geçidi olmayan noktadan dikkatsiz bir şekilde koşarak karşıya geçmeye çalışan iki genç kızla çarpıştı. Çarpışmadan ölen ya da yaralanan olmazken, yaya kızlar büyük korku yaşadı. Motosikletli haklı yaya geçidi tepkisinin ardından motosikletine binerek ayrıldı.
CİPLE BARİYER ARASINDA SIKIŞTI
E-5 Karayolu Maltepe mevkisinde geçtiğimiz 15 Haziran tarihinde meydana gelen kazada ise, karayolu üzerinde sol şeritten seyir halinde olan Emirhan S, önündeki cipin sola yanaşacağını fark ederek kornaya basmaya başladı. Ancak kornanın nereden çaldığını anlamaya çalışan cip sürücüsü direksiyonu sola kırınca, motosikletli de bariyerle araç arasında sıkıştı. Yere savrulan genç hafif şekilde yaralandı. Motosiklet sürücüleri kask kameralarına yansıyan yürekleri ağızlara getiren o kazaları sosyal medyadan paylaştı.
Video Haberler
-
Uçak biletlerine zam haberi geldi
-
Büyükelçilik binasına girmeye çalışan kanguru viral oldu
-
Saldırının ardından mesleği bırakıyor
-
KGM duyurdu: Tek şeride düşürülecek
-
Akşener mikrofonu uzattı: Esnaf iktidara sert çıktı
-
132 metre uzunluğundaki platform Çanakkale Boğazı’nda
-
Kamyondaki 500 kovan arı yandı
-
Büyükbaşta indirim oranını açıkladı
-
Gaziantep’te 8 aylık havalimanı su akıtıyor
-
Yeni 'tosuncuk' vakası: 40 bin mağdur
En Çok Okunan Haberler
-
3 isim karşısında da kaybediyor!
-
Büyükbaşta indirim oranını açıkladı
-
CHP'den İçişleri’nin 'YSK' tehdidine tepki
-
Sigara ve alkol fiyatlarına dev zam beklentisi
-
İşte Erdoğan'ın verdiği üç talimat...
-
İkili arasındaki gerilim artıyor
-
'Erdoğan riskli bir oyun oynuyor...'
-
İçişleri'nden Kılıçdaroğlu'na 'YSK' tehdidi
-
'ÖTV' üzerinden Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı
-
Kulisler bunları konuşuyor...