Ali İsmet Ural

Sadece Skor

13 Aralık 2014 Cumartesi

Bekir ofsayttan golü atıyor. Caner geri pas veriyor Aatif, Volkan’ı da geçip golü atıyor. Bu da yetmezmiş gibi ikinci yarıda yine Volkan boşa çıkıyor top arkasında kalıyor ama Aatif bu kez boş kaleye vuramıyor. Bu mu şampiyon kadronun futbolu. Bakın tüm bunları da 16. sırada yer alan ‘bitik’ ve ‘eksik’ Sivas karşısında yapıyorlar. Belki daha istekli görünmüş olabilirler. Belki kazanmak istemenin arzusu ile çok baskılı oynamış gibi görünebilirler ama yemezler.
Çok zor, bu takıma geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe demek çok zor. 3 atsa da 5 atsa da ne oynadığı nasıl oynadığı belli olmayan, top kayıpları, pas hataları ile dağınık bir F.Bahçe.
Bu takım yazılı sınavdan her zaman geçer, karşılaştırmalı fizikten de geçer ama iş sözlü ve uygulamalı sınava gelince sınıfta kalırlar. Gecenin tek doğrusu ileri üçlünün doğru dizilişiydi. Emenike ve Kuyt çizgilerde, Sow ileri uçta doğru seçimdi. Bakın 2. gole Emenike uzun orta, Kuyt asist, Sow gol. Bakın
4. gole Emenike pas, Kuyt şut, dönen topu tamamlayan Sow. Neyse bakın ne anlatacağım size. Belki F.Bahçe’yi tarif için uyar.
Atatürk, Ankara’da halkevi açılışına katılmış. Hoşgeldin niyetine sahnede bir sanatçı bağlama çalıp türkü okumaya başlamış. Rahmetli heyete dönüp “Artık çok sesli müzik yapmalıyız” demiş. Sonraki yıl Ata’yı aynı halkevine tekrar davet etmişler ve “Sizin için çok sesli müzik yaptık” demişler. Ata’m salona girmiş ki bir de ne görsün. Sahnede 40 bağlamacı. Anlayana...!



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Fernandao çıkar mı? 28 Ağustos 2015
Volkan Demirel 24 Ağustos 2015
Sorumsuz Caner 21 Ağustos 2015

Günün Köşe Yazıları