Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
4°C Parçalı az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,35
Euro 50,71
Sterlin 58,10
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 6.625,92
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Utku Çakırözer / Cumhuriyet
Utku Çakırözer: Meydan okumayı severdi Utku Çakırözer: Meydan okumayı severdi "Bir cümle ile anlatmak gerekirse, meydan okumayı seven, kafasına koyduğunu yapan biriydi Barkın. Dostlarına, sevenlerine, hayata son kez meydan okudu..."
Çözüm sürecini basından okuyoruz Çözüm sürecini basından okuyoruz Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'nde ilk kez verdiği resepsiyonda, çözüm sürecine değindi. Özel, "Sürece ilişkin yol haritasını bilmiyoruz, o çalışmanın içinde yokuz. Sadece basından okuyoruz. Kırmızı çizgilerimiz aşılırsa gerekeni söyleriz" dedi.
Yeni Türkiye’ye ilk özgürlük uyarısı Yeni Türkiye’ye ilk özgürlük uyarısı Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde ard arda yayımladıkları raporlarla Türkiye’de özgürlük ihlallerini eleştiren uluslararası düşünce kuruluşları, Cumhurbaşkanlığı devir teslim töreni arefesinde internet özgürlükleri uyarısı yaptı.
Emine hanım itirafı Emine hanım itirafı Bayraktar, imar için devreye girdiğini doğruladı, 'keşke buluşmasaydım' dedi.
Saygısızlık ettiler Saygısızlık ettiler Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AKP’deki ‘yeni cenah’ı ağır sözlerle eleştirdi ve ekledi: Görünen o ki Davutoğlu başbakan.
Kılıçdaroğlu'ndan flaş karar Kılıçdaroğlu'ndan flaş karar Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bu akşam Çankaya Köşkü'nde vereceği veda resepsiyonuna CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu katılmayacak.
'Irkçılıkta rekora gidiyor' 'Irkçılıkta rekora gidiyor' Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın Adana mitinginden izlenimler...
İkinci isim de muhalefetten İkinci isim de muhalefetten Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın çıkarı için devletin istihbarat birimlerini kullandığını söyledi.
Çete içi kavga Çete içi kavga Başsavcılığı sırasında cemaatleri hedef alan soruşturmalar yürütürken Ergenekon örgütü üyeliğiyle suçlanan CHP'li Cihaner, AKP'nin cemaate yönelik Emniyet operasyonunu 'çete içi kavga'ya benzetti. Cihaner, "Bundan adalet çıkmaz" dedi.
‘2. tura kalır’ ‘2. tura kalır’ CHP’ye İhsanoğlu fikrini veren anketçiden 10 Ağustos tahminlerini açıkladı.
Seçime doğru bildiriler savaşı Seçime doğru bildiriler savaşı AKP vizyon belgesi, muhalefet demokrasi bildirgesiyle yarışa başlıyor.
CHP'den pakete hem kredi hem itiraz CHP'den pakete hem kredi hem itiraz Kılıçdaroğlu, paketin seçime 1 ay kala gelmesinin manidar olduğunu söyledi.
Özkök: Seve seve giderim Özkök: Seve seve giderim Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök, Balyoz davasında Yargıtay’ın haklarında bozma kararı verdiği 88 kişinin yeniden yargılamasını yapan Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nin ifadeye çağırma kararına uyacağını açıkladı.
Engin Alan: Yemin etmeyebilirim Engin Alan: Yemin etmeyebilirim Balyoz davası hükümlülerinden MHP Milletvekili Engin Alan, Anayasa Mahkemesi’nin önceki gün verdiği ihlal kararı sonrasında Sincan Cezaevi’nde dün son gününü geçirdi. 44 aylık tutukluluğun ardından tahliyesine saatler kala görüştüğümüz Alan şu değrelendirmeleri yaptı:
Bahçeli: Ekmel bey siyaseti öğrenecek Bahçeli: Ekmel bey siyaseti öğrenecek Dün hem CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hem de MHP lideri Devlet Bahçeli partilerinin grup toplantılarında ortak adayları İhsanoğlu’nu tabanlarına tanıtan konuşmalar yaptılar. Bahçeli partiler arasındaki “uzlaşmanın” önemini vurgularken Kılıçdaroğlu ise çıkardıkları adayın Cumhuriyet değerleri ile sorunu bulunmadığının altını çizdi.
ATC’de 17 Aralık kırılması ATC’de 17 Aralık kırılması Hükümet ‘yolsuzluk’ eleştirisi yapan ATC Başkanı Holmes’i baskıyla istifa ettirdi.
Hükümetten sürpriz "Balyoz" hamlesi Hükümetten sürpriz "Balyoz" hamlesi Adalet Bakanlığı Balyoz davasında yeni delil itirazını Yargıtay’a götürüyor.
Kılıçdaroğlu: Doğru ama geç oldu Kılıçdaroğlu: Doğru ama geç oldu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Mahkemesi'nin HSYK kararıyla ilgili olarak "Doğru ama geç kalınmış karar. Yargı üzerindeki gölgeye son verdi" dedi.
Kılıçdaroğlu: İstifa gündemimde yok, yola devam Kılıçdaroğlu: İstifa gündemimde yok, yola devam CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçları ile ilgili ilk açıklamasını Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Utku Çakırözer'e yaptı: Tablo olumsuz değil, istifa etmiyorum. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarını değerlendirmek için bugun 14.30'da basının karşısına çıkacak.
Kılıçdaroğlu'ndan Baykal açıklaması Kılıçdaroğlu'ndan Baykal açıklaması CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan’ın,Deniz Baykal hakkındaki ses kaydı iddiasıyla ilgili olarak, "Dünyanın en ahlaksız ve terbiyesiz adamı Başbakanlık koltuğunda oturuyor'' dedi.
"Özgürlük kadar güzel bir şey yok" "Özgürlük kadar güzel bir şey yok" Anayasa Mahkemesi'nin kararıyla 5 yıldır tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nden ayrılarak Ankara'ya gitmek üzere yola çıkan Prof. Fatih Hilmioğu Cumhuriyet'e konuştu.
Silivri 'kumpas'a ne diyor - 3 Silivri 'kumpas'a ne diyor - 3 Benim hayatıma müdahale ettin ya!
Köşk'e Anayasa önerisiyle çıkıyor Köşk'e Anayasa önerisiyle çıkıyor İçişlerinde OHAL planları yapılıyor.
Başbuğ: Yolsuzluk örtülsün gibi bir 'takas' düşüncemiz yok! Başbuğ: Yolsuzluk örtülsün gibi bir 'takas' düşüncemiz yok! Adil yargılanıp beraat etmek istiyoruz diyen Balyoz ve Ergenekon davalarındayargılanan eski Genelkurmay Başkanı, emekli Orgeneral İlker Başbuğ: İçimizden birileri olmasa kumpas kurulamazdı
Fatih Hilmioğlu: Ölüme terk edildik Fatih Hilmioğlu: Ölüme terk edildik Ergenekon tutuklusu Prof. Fatih Hilmioğlu: Burada insanın canına okunuyor.
Barolara ‘yolsuzluk’ uyarısı Barolara ‘yolsuzluk’ uyarısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Balyoz ve Ergenekon davaları için “yeniden yargılama” girişimini “tuzak” ve “gündem değiştirme çabası” olarak niteledi.
5 yıldır görmediği Ankara'ya çok şaşırdı 5 yıldır görmediği Ankara'ya çok şaşırdı Özgürlüğün ilk saatleri...
Kılıçdaroğlu: İstanbul'u alacağız Kılıçdaroğlu: İstanbul'u alacağız ABD ziyaretini sürdüren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada "İstanbul'u alacağız" dedi.
Kılıçdaroğlu’ndan Adana ve Hatay Sürprizi (02.12.2013) Kılıçdaroğlu’ndan Adana ve Hatay Sürprizi (02.12.2013) Kılıçdaroğlu, Washington yolunda Erdoğan-Cemaat çatışmasını değerlendirdi.

En Çok Okunanlar

Bakanlıktan 'yoğun kar yağışı' ve 'fırtına' uyarısı
Bakanlıktan 'yoğun kar yağışı' ve 'fırtına' uyarısı İçişleri Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz'in yüksek kesimleri için yoğun kar yağışı; Ege kıyılarında ise Kuvvetli fırtına beklendiğini duyurdu.
DEM’li Hatimoğulları ve Bakırhan’dan ilk açıklama!
DEM’li Hatimoğulları ve Bakırhan’dan ilk açıklama! Nusaybin–Kamışlı sınır hattında Türk bayrağının indirilmesinin ardından soruşturma başlatılırken DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ilk kez açıklama yaptı.
İşte yeni anlaşma maddeleri!
İşte yeni anlaşma maddeleri! Şam yönetimi ile terör örgütü SDG’nin, Haseke’de anlaşmaya vardığı bildirildi. Anlaşmanın saat 20.00'da yürürlüğe gireceği bildirirken terör örgütü SDG lideri Mazlum Abdi'nin Savunma Bakanı Yardımcılığı'na aday önereceği kaydedildi. İşte ayrıntılar…
CHP’li Emir’den AKP’li Hulusi Akar’a ‘masal’ yanıtı!
CHP’li Emir’den AKP’li Hulusi Akar’a ‘masal’ yanıtı! TBMM Genel Kurulu'nda AKP Grubu adına Kayseri Milletvekili Hulusi Akar'ın konuşması sırasında, "Mavi Vatan birilerinin söylediği gibi masal değil destandır ve destan olmaya devam ediyor" ifadelerini kullanması üzerine CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, söz talebinde bulunarak "Doğu Akdeniz'deki haklarımızı neredeyse tamamen kaybettik. Çok söylüyoruz ama hiç yapamıyoruz. Uzun yıllardır Doğu Akdeniz'de burnumuzu uzatamayan, sondaj yapamayan bir Türkiye var. Biz Mavi Vatana masal demiyoruz. Sizin Mavi Vatanı masala çevirmenize karşıyız" dedi.
Karayılan'dan ABD'ye: 'Bu yaptığınız riyakarlık'
Karayılan'dan ABD'ye: 'Bu yaptığınız riyakarlık' Terör örgütü PKK'nin yöneticilerinden Murat Karayılan, Suriye'de 'Rojava'ya yönelen operasyonlara karşı ABD ve diğer Batı ülkelerine "Şimdi ne oldu müttefikinizi böyle bir saldırıyla yüz yüze bırakıyorsunuz? Bu yaptığınız riyakarlıktır" diye tepki gösterdi.
Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: 2 ismin daha testi 'pozitif' çıktı
Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: 2 ismin daha testi 'pozitif' çıktı Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan sosyal medya fenomeni Ali Sert ve şarkıcı Rabia Karataş’ın uyuşturucu testleri pozitif çıktı.
Trump’tan ‘Suriye hükümeti’ övgüsü
Trump’tan ‘Suriye hükümeti’ övgüsü ABD Başkanı Donald Trump, "Avrupalı teröristler hapishaneden kaçmışlardı ve Suriye hükümeti, tüm mahkumları yakaladı” ifadesini kullandı.
Gazeteci Barış Terkoğlu’na 'iftira' suçlamasıyla hapis cezası
Gazeteci Barış Terkoğlu’na 'iftira' suçlamasıyla hapis cezası Gazetemiz yazarı Barış Terkoğlu, köşe yazılarında dönemin Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar’ı hukuka aykırı müdahaleyle suçladığı gerekçesiyle yargılandığı davada “iftira” suçlamasıyla 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ceza, iki yıl denetim şartıyla ertelendi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye