Bilgili: 'Aptalca bir bürokrasi'

Eski Başkanlardan Serdar Bilgili yaşananların Beşiktaş Kulübü’ne yakışmadığını söyledi.

Yayınlanma: 22.08.2014 - 10:49
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın eski başkanlarından Serdar Bilgili, siyah beyazlı camianın önemli isimlerinin divan kurulu'ndan üyeliklerinin düşmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bilgili şunları söyledi:

“Beşiktaş Divanı kötü yönetiliyor. Bu kurul akil insanlardan, ihtiyar heyetinden oluşmalı. Bu kurul Beşiktaş’ı kaosa sokmak yerine birleştirici, sıkıntılı anlarda camiayı toplayıp destek veren olmalıdır. Ancak böyle bir şey söz konusu değil. Bu kurul çok kötü yönetiliyor. Durum utanç vericidir. Türk futbol kamuoyuna rezil olduk.”

Bu sözlerin sahibi eski başkanlardan Serdar Bilgili’ye ait. Efsane Başkan Süleyman Seba’dan sonra 2000-04 yılları arasında koltuğu devralan bu genç isim de divan üyeliğinden atılanlar arasında bulunuyor. Kulüp neden böyle bir durumla karşı karşıya getirildi, kafamda soru işaretleri oluşmuyor değil. Bilgili düşüncelerimi doğrular gibi: “Bu tamamen camiayı karıştırmak için yapılan bir iştir. Divan başkanı oyuna gelmiştir. Af çıkartacaklarmış. Kimi affediyorsunuz? Nevzat Demir tesisleri yaptı. Sayın Demir’i başımızın üstünde taşımamız gerekirken şu yapılana bakın. Saçma sapan olayla gündeme geldik. Yıllarca hizmet vermiş insanların aptalca bir bürokrasi ile gönderildiğini gördük. Bu kural yıllardır vardı. Başkanlar mazeret gönderin diye uyarı yapar, sorun olmazdı. Ancak şimdiki durum farklı. Seba için mazeret gönderdi diyorlar. Süleyman ağabey hastaneden nasıl mazeret bildirir. İşin bu yanı da ilginç.”

Seba’yı da atacaklardı

Beşiktaş Kongre üyesi aynı zamanda yazarımız Hürol Bilal, yaptığım Metin Keçeli haberine ilave olarak “Süleyman ağabey mazeret bildirmiş, bildirmeseydi onu da göndereceklerdi öyle değil mi” diye sordu. 'Bir kere Seba’nın hasta yatağında ölümle pençeleşirken kulübe mazeret yazısı gönderdiği tartışılır. Hadi gönderdi varsayalım. Göndermeseydi; elbette o da atılanlar arasında olacaktı. Yazıklar olsun size. Divan Kuruluna soruyorum: Siz neyin peşindesiniz?'


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler