Bursaspor kupada çok farklı

Türkiye Kupası B Grubu 3. maçında Süper Lig ekibi Bursaspor ile PTT 1. Lig ekibi Bolusspor arasında oynanan mücadeleyi Bursaspor 3 - 0 kazandı.

Yayınlanma: 10.01.2016 - 21:35
Abone Ol google-news

Bursaspor'un eski stadı yıkım aşamasında, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan ve bir gösteri maçının yapıldığı yeni stadının ise hazır olmadığı için Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Bursaspor'a galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Cristobal Andres Jorquera Torres, 20. dakikada Balazs Dzsudzsak ve 90. dakikada da Tomas Necid kaydetti.

Bu sonuçla B Grubu'nda oynadığı 3 maçı da kazanan Bursaspor 9 puanla liderliğini sürdürdü. Bolusspor ise 3 puanda kaldı ve -3 averajla bir maçı eksik Eskişehirspor'un ardından 3. sıraya indi.

Stat: Balıkesir Atatürk

Hakemler: Emre Altun, İlyas Emektar, Mustafa Savranlar

Bursaspor: Fehmi Mert Günok, Erdem Özgenç (Dk. 64 Mert Örnek), Tomas Sivok, Serdar Aziz, Aziz Eraltay, Cristobal Andres Jorquera Torres, Ricardo William Faty, Juan Isaac Cuenca Lopez (Dk. 78 Miroslav Stoch), Balazs Dzsudzsak, Sercan Yıldırım (Dk. 63 Tom De Sutter), Tomas Necid

Boluspor: Soner Şahin, Adem Alkaşi, Kemal Tokak, Emrecan Afacanoğlu, Cengiz Umut Meraş, Alican Karadağ, Sebastian Hernandez Mejia (Dk. 64 Yusuf Emre Gültekin), Arif Şahin (Dk. 72 Özgür Özkaya), Anco Jansen, Emre Kılınç, Andaç Güleryüz (Dk. 78 Emrullah Yıldırım)

Goller: Dk. 17 Cristobal Andres Jorquera Torres, Dk. 20 Balazs Dzsudzsak, Dk. 90 Tomas Necid (Bursaspor)

Sarı kartlar: Dk. 19 Kemal Tokak, Dk. 43 Andaç Güleryüz, Dk. 63 Emre Altun (Boluspor), Dk. 45 Tomas Necid (Bursaspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler