F.Bahçe'nin ihtiyacı olan oyuncuyu Rıdvan Dilmen açıkladı

Fenerbahçe sahasında Medicana Sivasspor'u 2-1 yendi. Maçın ardından Ntvspor'da %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen de maçın değerlendirmesinde bulundu.

Yayınlanma: 28.12.2015 - 23:14
Abone Ol google-news

Fenerbahçe sahasında Medicana Sivasspor'u 2-1 yendi. Maçın ardından Ntvspor'da %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen de maçın değerlendirmesinde bulundu.

İşte Dilmen'in sözlerinden öne çıkanlar...

İkinci yarıda mucizevi şekilde kaçan iki gol var. Kolay maçı zora soktu. Uzun süredir maç kaybetmiyor Fenerbahçe. Böyle iyi gitmese zaten lig kopmuş gitmişti.

Şampiyonluk şansı %50-%50

Şampiyonluk şansını %50-50 görüyoruz. G.Saray da olabilir mi diye hesaplıyorum ama gözüken tablo F.Bahçe-Beşiktaş hata yapmadan gidecektir.

Çok pozisyon buldu

Fenerbahçe neyi iyi yaptı? Son haftalarda yaptığını yaptı. Fenerbahçe top rakipteyken sert, mücadele eden bir oyun oynadı. Daha önceki haftalara göre çok fazla pozisyon buldu.

Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi için...

Maçı izlerken Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi için Sivasspor'un gol atması gerekiyordu. İstekli, coşkulu, kaliteli olmasa da bol pozisyonlu bir maç kazandı.

Ozan daha iyi olmalıydı

Ozan'ın daha iyi performans göstermesi lazımdı. Güven problemi bekliyor. Çok pas hatası yapıyor. Milli Takım'da o güveni aldı. Oyunu basit oynamalı. Basit başlamalı güvenini kazanana kadar.

Top çıkmadı gibi gördüm

Fenerbahçe'nin kulübeden girecek çok etkili oyuncusu görünmüyordu. Ofans yönü daha iyi diye Caner'i aldı. Gol pozisyonundan önce top çıkmadı gibi gördüm ben. Caner'in elle oynamasına kart vermesi lazım.

Bir tane Kuyt bulmalı

Fenerbahçe 2 tane oyuncu almalı. 1 tane iki yönlü oynayabilecek delici orta saha. 1 tane yeni Kuyt bulması lazım.

Van Persie kendini toparlamış. 3 gün içinde goller atması. Güzel de bir gol attı. Morallenmiş.

Pereira İsmail Kartal'a döndü

Fenerbahçe'de hiçbir şey değişmedi. Vitor Pereira, İsmail Kartal'a döndü. 1 puan fark var. Aynı gol atmış, oyun formatı aynıya döndü.

Van Persie ilk haftalarda da ıska yapmıştı. Ben o zaman 'Forvetler bu ıskaları en formda halinde de yapar' demiştim. Messi de yapar. Bu formla alakalı değil. Stiliyle, zamanlama ile alakalı.

Kjaer kış oyuncusu

Kjaer kış oyuncusu belli. Geç form tutuyor. Sıkı oynuyor. İlk haftalarda sallanıyordu. Gelirken ayağı iyi Pique falan diyorlardı ama öyle değil.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler