Göztepe’nin yeni hocası belli oldu

Teknik Direktör Tamer Tuna ile yollarını ayıran Göztepe'nin yeni teknik direktörü belli oldu. Göz Göz Ümraniyespor'un teknik direktörü Bayram Bektaş'la anlaşmaya vardı.

Yayınlanma: 22.05.2018 - 18:48
Abone Ol google-news

Göztepe, teknik direktör Tamer Tuna ile yolların ayrıldığını resmi sitesinden yaptığı açıklamayla duyurdu.

Spor Toto Süper Lig’de Tamer Tuna ile yollarını ayıran Göztepe yeni teknik direktörünü açıkladı. Göztepe'nin yeni hocası Ümraniyespor’un başarılı çalıştırıcısı Bayram Bektaş oldu. Ümraniyespor Bayram Bektaş yönetiminde Spor Toto 1. Lig’de play-off aşamasına kalmış ve yarı finalde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a elenmişti.

Göztepe Kulübü'nden Tamer Tuna ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Uzun yıllar sonra çıktığımız Süper Lig'deki ilk sezonumuzda Teknik Direktörlük görevimizi üstlenen ve başarılı bir sezon geçirmemizde çok önemli katkılarda bulunan Tamer Tuna ile yapmış olduğumuz karşılıklı görüşmeler neticesinde yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Tamer Tuna ve ekibine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki mesleki kariyerinde başarılar dileriz."

TAMER TUNA GÖZTEPE'DEN NEDEN AYRILDI?

Sabah.com.tr Spor Editörü Serkan Akkoyun'un edindiği bilgiye göre, Tamer Tuna ve Göztepe yönetiminin ligin devre arasından bu yana fikir ayrılıkları taşıdığı, sezon sonu yapılan değerlendirme toplantısında da bu görüş ayrılıklarının sürdüğü belirtildi. Özellikle gelecek yıl takımda kalacak ve ayrılacak isimlerle, yapılacak transferler konusunda anlaşmaya varamayan taraflar karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmaya karar verdiler.

İLK SEZONUNDA 6'NCI YAPTI

Kariyerinin Süper Lig'deki ilk teknik direktörlük deneyimini Göztepe'de yaşayan Tamer Tuna, sarı-kırmızılılarla 34 maçta 13 galibiyet, 10 beraberlik, 11 mağlubiyet elde etti. Tuna yönetimindeki Göztepe, 49 puan toplayıp sezonu 18 takıklı ligde 6'ncı sırada tamamladı. Genç teknik adama Bursaspor ve Sivasspor'un talip olduğu öğrenildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler