Karius’a Twitter golü
Eleştiri geldi
Beşiktaş’ın kalesine geçtiği günden bu yana en çok konuşulan isimlerden olan Loris Karius’a Almanya’dan sert bir eleştiri geldi. Alman Milli Takımı’nın eski futbolcularından olan Uli Stein, ülkenin önde gelen gazatesi Bild’e yaptığı açıklamada Karius’un fazla magazinsel davrandığını iddia etti.
Liverpool’dan kiralanan 25 yaşındaki file bekçisinin sürekli olarak Twitter ve Instagram gibi sosyal medyadaki paylaşımlarıyla öne çıkmasının doğru olmadığını kaydeden Stein, “Karius muhtelemen sosyal medya hesaplarına fotoğraflar atıp, paylaşımlar yapmayı sahadaki performansından çok daha önemli görüyor. Sahadaki performansının getirilerinden çok sosyal medyanın getirilerini önemsiyor sanırım” dedi.
Uli Stein, Karius’un geçen sezon Şampiyonlar Ligi finalindeki hataları sonrası bir ya da iki sene kusursuz oynamak zorunda olduğunu da dile getirdi.
Video Haberler
-
Doğada kendiliğinden yetişiyor, kilosu 60 TL’yi buluyor
-
İstanbul'da halk ekmeğe zam!
-
Irak’ta silah deposunda patlama
-
Yandaş şirkete 817 milyonluk ihale
-
Eşya yüklü kamyonette tehlikeli yolculuğa 1861 TL ceza
-
Brezilya'dan gelen gemide 242 kilo kokain ele geçirildi:
-
Yurt dışına kaçıracaklardı: 150 adet 'tarihi eser' bulun
-
'Cüzdandan' kredi kartı borcu çıktı
-
Emekli Almanca öğretmeni, girdiği denizde boğuldu
-
Eyüp Sultan Türbesi'ne saldırı
En Çok Okunan Haberler
-
Spotify hakkında soruşturma başlatıldı!
-
'Birileri açığa çıkmaması için çırpınıyormuş...'
-
KPSS soruşturmasında yeni gelişme
-
Bakan Yanık'tan Suriyeliler açıklaması
-
Soylu'nun Çelebi'ye söylediği sözler gündemde!
-
CHP'den Mehmet Ali Çelebi tepkisi!
-
'Promosyon’ tartışmasında yeni adım
-
Kadro kıyağı haberine erişim engeli
-
Enginyurt'un koruması hakkında yeni gelişme
-
Justin Bieber Şemdinlili Sofi Ömer'i paylaştı