Nani sürprizi... 20 milyonluk teklif

Kanarya'nın sezon başında Manchester United'dan uzun uğraşlar sonucu renklerine bağladığı Luis Nani kısa sürede sarı-lacivertli gönülleri fethetmişti. Golleri ve asistleriyle takımın gözdeleri arasında yer alan Portekizli yıldıza büyük bir teklif yapıldığını iddia edildi.

Yayınlanma: 18.10.2015 - 15:36
Abone Ol google-news

 

İddianın sahibi Portekiz'in Rennasainça radyosu takım isminin verilmediği haberde Çin'den Nani'ye çılgın bir teklif geldiğini duyurdu. Çin kulübünün, tecrübeli futbolcu için Kanarya'ya 20 milyon euro'luk bir bonservis ödemeye hazır olduğu belirtildi.

NANİ GİTMEK İSTEMİYOR
Uzakdoğu'dan gelen teklifte Nani'ye de 10 milyon euro ödeneceği kaydedildi. Ancak ne Fenerbahçe ne de Nani cephesi bu teklife sıcak bakıyor. Sarı-lacivertliler önemli yatırım olarak gördükleri Portekizli futbolcunun takımdan ayrılma ihtimalini akıllarına bile getirmiyor. Nani de kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşadığı için bu aşamada Çin'e gitmeyi düşünmüyor. Luis Nani, Portekiz'de parladıktan sonra Manchester United'a transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezonu Sporting Lizbon'da kiralık olarak geçiren Portekizli yıldız, Fenerbahçe formasıyla yeniden kariyer basamaklarında çıkmaya başlamıştı.

4 GOL ATTI 4 ASİST YAPTI
Nani sezona formsuz başlamıştı. Gücünü kazandıkça skora da hemen direkt etki yaptı. Portekizli yıldız, sarı-lacivertli çıktığı son 8 maçta sadece Beşiktaş karşısında tabelayı değiştiremedi. Diğer 7 mücadelede 4 gol atarken, 4 kez de takım arkadaşlarını asistleriyle besledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler