Şenol Güneş: "Burada kalmak istiyorum"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-0 kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 09.02.2019 - 21:41
Şenol Güneş:
Abone Ol google-news

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-0 kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Güneş'in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

Türk futbolunun Burak'a ihtiyacı var

"Burak kalitesi belli bir oyuncu, takımını seviyor. Beşiktaş'ın bağrından çıktı. Gittiği yerde takımı için en iyisini yapmaya çalışan bir oyuncu. Daha dikkatli olursa işini yaparsa, hem Beşiktaş'ın hem Türk futbolunun ona ihtiyacı var. Biraz daha oynayıp güçlü olması gerekiyor. Golden çok takımın oynamasına katkı yapabilecek bir santrfor. Quaresma çok iyi bir oyuncu, çok katkı yaptı ama kalma durumunu bilmiyorum. Ben gidebileceğini düşünüyordum ama yanıldım. Şu anda onu konuşmak doğru değil." Pres de yapıyor, pas da yapıyor gol de yapıyor. Bunu yapabilmesi için moralli olması gerekiyor. Taraftar da bu morali verdi. Ben de çok sevindim. Biz şuanda bu maçı kazandık. Malatyaspor maçına hazırlanacağız. Erzurum maçında 3 puanı hak ettiğimiz düşünüyordum. Zor bir takım Malatya. Lig yarışına daha sonra bakacağız"

Son bölüm dışında iyiydik

"Takım olarak kazanmak için sahaya çıktık. Rakibin hızlı çıkma ihtimaline karşı iyi oyun oynadık. Bursaspor'da disiplinli koşan bir takım. Samet Aybaba bu konuda takımını iyi hazırlamış. Oyunun genel bir bölümünde üstünlük bizden taraftaydı. 70. dakikadan  sonra oyun tempomuz ve pas yüzdemiz düştü. Son bölüm dışında gayet iyiydik"

Skordan memnunum

"Taraftarlarımızın stadı doldurması takımın coşkusunu da artıyor. Skor olarak da memnunum açıkçası. Bu maçı kazandık. Şimdi ise Malatya maçına hazırlanacağız. Burada da eksiklerimiz vardı, onları düzeltmemiz gerekli. Malatya da iyi takım. Alınan sonuçlara göre ileriki haftaları ve şampiyonluğu konuşuruz"

Takımdan kovsalarda gitmem

Takımdan kovsalar da gitmem düşüncesini biliyorsunuz. Başkan Fikret Orman ile kavga etmedim, Allah'a şükür anlaşıldı. Fikir ayrılıklarım olduğunu söyledim, bunları biliyorsunuz. Ben bildiğimi paylaşıyorum, bilmediklerimi paylaşamam. Beşiktaş Kulübü beni kovmadı, görevime de son vermedi, ben ne olursa olsun burada kalmak istiyorum. Beşiktaş ile anlaşır mıyım? Teklif gelsin, iyi teklif, anlaşırım"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler