Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.964,43
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Afet Koordinasyon Merkezi
'Koordinasyonsuzluğun faturası ağır oldu' 'Koordinasyonsuzluğun faturası ağır oldu' Her an büyük bir deprem beklenen İstanbul’da son durumu ve yapılması gerekenleri Afet İşleri Dairesi Başkanı Ergün Cebeci gazetemize anlattı.
Lal Denizli: Afet Koordinasyon Merkezi kurma çalışmalarımızı başlattık Lal Denizli: Afet Koordinasyon Merkezi kurma çalışmalarımızı başlattık Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yarımada Kent Konseyi Birliği Toplantısı’nda, yarımadanın ihtiyaçları ve bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak fikirler üzerine görüşüldü. Pek çok önemli konunun görüşüldüğü toplantıda, Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme Belediyesi olarak, Afet Koordinasyon Merkezi kurmak için çalışmaları başlattıklarını söyledi.
17 Ağustos'un yıl dönümünde uzmanlardan kritik uyarı 17 Ağustos'un yıl dönümünde uzmanlardan kritik uyarı 17 Ağustos Gölcük depreminin 25’inci yıl dönümünde uzmanlar, İstanbul çağırısı yaptı. İnşaat Mühendisi Doç. Dr. İhsan Karagöz, İstanbul'da kendiliğinden yıkılacak 400 bina olduğu uyarısında bulunundu. Geoteknik Mühendisi Prof. Dr. Ayfer Erken ise 99 depremini geçirmesine rağmen çatlak dahi olmayan tüm binaların kentsel dönüşüme girmesi konusunda uyardı.
Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı... Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı... İki gündür yurdu etkisi altına alan yağmurun ardından yurttaşlar hafta sonu havanın nasıl olacağını araştırıyor. Peki, Hafta sonu hava nasıl olacak?
2 gün sonra ihalesi var... 2 gün sonra ihalesi var... Türkiye Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmaya çalışırken; Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in şehirdeki afet ve acil durum toplanma alanı parkları imara açtığı ortaya çıktı. Konuya ilişkin belgeyi sosyal medyadan paylaşan gazeteci Metin Cihan, "Akaryakıt istasyonu ruhsatı hazır. Perşembe günü ihale var" dedi.
"Siyaset yapmak gibi bir derdimiz yok" "Siyaset yapmak gibi bir derdimiz yok" Osmaniye’deki konutları hasar gören depremzedelerle bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Niyetimiz siz bize ‘Tamam kardeşim güle güle’ diyene kadar yanınızda durmak. O nedenle buradayız. Siyaset yapmak gibi bir derdimiz yok. Kimsenin rolünde, makamında gözümüz yok. Biz iki şehrin kardeşliğini büyütmek istiyoruz” dedi.
CHP'nin Afet Koordinasyon Merkezi'ne telefon yağdı CHP'nin Afet Koordinasyon Merkezi'ne telefon yağdı CHP’nin depremin ardından kurduğu Afet Koordinasyon Merkezi’ne, yurttaşların AFAD’a ulaşamaması üzerine telefon yağmaya başladı. Yoğunluğun artması nedeniyle daha büyük bir alana taşınan merkezi arayan yurttaşlara; belediyeler aracılığıyla gıda yardımından AFAD’a enkaz altında kalanlar için yer bildirmeye kadar pek çok konuda destek olunuyor.

En Çok Okunanlar

Aralarında Soylu'nun 'sağ kolu' da var!
Aralarında Soylu'nun 'sağ kolu' da var! Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında dün toplanan Yüksek Değerlendirme Kurulu, 235 emniyet müdürünü emekliliğe sevk etti. Emekli edilenler arasında eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun emniyetteki ekibinin önde gelen isimlerinden Eski Genel Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu da bulunuyor.
Cem Garipoğlu'nun kuzenine yakalama kararı!
Cem Garipoğlu'nun kuzenine yakalama kararı! Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun kuzeni Kasım Garipoğlu ve Burak Ateş hakkında yakalama emri çıkarıldı.
Bu kez kardeşlerinden hamle geldi
Bu kez kardeşlerinden hamle geldi Yalova'da 6'ncı kattaki evinin penceresinden düşüp öldüğü iddia edilen şarkıcı Güllü'nün kardeşleri Kader Tut ile Raşit Günyer, yeğenleri Tuğyan Ülkem Gülter ile Tuğberk Yağız Gülter hakkında, Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
'Mehmet Akif Ersoy şokta görünüyordu'
'Mehmet Akif Ersoy şokta görünüyordu' Tutuklu İPA Başkanı Buğra Gökce, Silivri Marmara Cezaevi'nde bir gününü kamuoyu ile paylaştı. "Kampta gazeteciler günü" başlığı ile yazılı açıklama yapan Gökce, gazeteci Mehmet Akif Ersoy ile karşılaştığını ve Ersoy'un şokta göründüğünü ifade etti.
CHP’li Murat Emir o belgeyi ortaya koydu!
CHP’li Murat Emir o belgeyi ortaya koydu! CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, İBB’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bir ismin 300 milyon liralık para transferi yapmasına izin verildiğini söyleyerek “İBB kumpas davasında tuz koktu!” dedi.
Spiker Ela Rümeysa Cebeci tutuklandı
Spiker Ela Rümeysa Cebeci tutuklandı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu soruşturması kapsamında spiker Ela Rümeysa Cebeci tutuklandı.
Aksesuarlar mahkemelik oldu
Aksesuarlar mahkemelik oldu Alanya’da bir şirkette müdür olarak görev yapan Mehmet Özata, balon balığına olan ilgisinin ticari bir projeye dönüştürülmesi iddiasıyla yargı yoluna başvurdu. Özata, projesinin izinsiz şekilde ticari faaliyet olarak kullanıldığını öne sürerek yürütmenin durdurulması talebiyle mahkemeye başvurdu.
Yurttaş yeni yıla ne AKP ne CHP ile giriyor
Yurttaş yeni yıla ne AKP ne CHP ile giriyor Asal Araştırma'nın yayımladığı ankete göre, kararsız seçmenlerin oy oranı yüzde 27,4 oldu. Buna göre kararsız seçmenler, AKP ve CHP seçmenleri başta olmak üzere birçok siyasi partinin seçmenlerini geride bıraktı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye