Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
9°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.302,92
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi
Yabancı hissede 3 haftadır satıcı Yabancı hissede 3 haftadır satıcı Yabancı yatırımcı, geçen hafta net 12,6 milyon dolarlık hisse senedi satarken, böylelikle 3 haftadır satıcılı tarafta yer aldı. Ayrıca yabancı, 1,1 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi satarken, 1,7 milyon dolarlık Şirket Borçlanma Senedi aldı.
Yabancı yatırımcı Borsa İstanbul'dan kaçıyor Yabancı yatırımcı Borsa İstanbul'dan kaçıyor 1-8 Temmuz haftasında yurt dışı yerleşik yatırımcılar, reel olarak (fiyat ve kur etkisinden arındırılmış) 62,2 milyon dolar hisse senedi satışı, 54,5 milyon dolar Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS-Kesin Alım1) satışı ve 1,7 milyon dolar Özel Sektör Tahvil satışı gerçekleştirmiştir.
GES ihracına 6,6 milyar liralık talep geldi GES ihracına 6,6 milyar liralık talep geldi Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senedi (GES) ihracına 6 milyar 556 milyon liralık talep geldi.
İşte ayrıntılar... İşte ayrıntılar... Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi (GES) ihracının detayları, 10 soruya verilen cevaplarla anlatıldı.
Bakanlık duyurdu Bakanlık duyurdu Son dakika gelişmesi... Gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi (GES) için asgari talep tutarı bin TL olup 1 TL'nin katları şeklinde ihraç edilecek. GES'lerin getirileri DHMİ VE KEGM'nin bütçeye aktarılan hasılat paylarına endeksli olacak.
Erdoğan'a 'GES' tepkisi Erdoğan'a 'GES' tepkisi CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın açıkladığı ‘gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi’ formülünün tutmadığını savunarak, “Testi su tutmuyor, testi kırılmış. Yapacak tek bir şey var; seçim, sandık. Halka gideceğiz” dedi.
Topa tuttular Topa tuttular Ekonomistler, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi için talep toplanmasına yönelik hamleyi eleştirdi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı devlet iç borçlanma senedi ne anlama geliyor? Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı devlet iç borçlanma senedi ne anlama geliyor? Hazine ve Maliye Bakanlığı, beklenen açıklamasını gerçekleştirdi ve gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi ihraç edileceğini, talep toplama işleminin 15 Haziran'dan itibaren yapılacağını belirtti. Peki bu yeni enstrüman ne anlama geliyor?

En Çok Okunanlar

İran vuracağı ülkeleri açıkladı!
İran vuracağı ülkeleri açıkladı! İran Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Tuğgeneral Ebulfazl Şikarçi, ABD ve İsrail'e tesis ve alan sağlamayan hiçbir bölgenin hedef alınmadığını ve bundan sonra da alınmayacağını belirterek, "ABD ve Siyonist rejime darbeler devam edecek" dedi.
APP plaka cezalarıyla ilgili yeni karar!
APP plaka cezalarıyla ilgili yeni karar! Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'nin talimatıyla standart dışı plaka denetimlerinin 1 Nisan'a kadar sadece rehberlik amacıyla yapılacağı, sürücülere ceza uygulanmayacağı bildirildi.
'Bombaları Türk şirket üretiyor!' iddiası
'Bombaları Türk şirket üretiyor!' iddiası ABD Başkanı Donald Trump, İsrail’e yaklaşık 660 milyon dolar değerinde büyük bir silah satışını onayladı. Anlaşma kapsamında 27 binden fazla bomba İsrail’e gönderilecek. Satış, 'acil durum' yetkileri kullanılarak Kongre’nin olağan denetim süreci devre dışı bırakılarak hızlandırıldı. İsrail'e giden mühimmatı Türkiye merkezli bir şirketin ABD iştirakinin yönettiği iddiası ise ortalığı karıştırdı.
İşte, Mehrabad saldırısının perde arkası!
İşte, Mehrabad saldırısının perde arkası! İsrail ordusu, Tahran’daki Mehrabad Havalimanı’na düzenlediği hava saldırılarında, İran Devrim Muhafızları Ordusu'na ait 16 uçağı imha ettiğini açıkladı. İsrail, havalimanının bölgedeki vekil gruplara silah ve nakit taşımak için kullanıldığını öne sürdü.
Ayrılıkçı Kürt gruplar hakkında 'U' dönüşü
Ayrılıkçı Kürt gruplar hakkında 'U' dönüşü ABD Başkanı Donald Trump, İran savaşında hayatını kaybeden ABD askerleri için düzenlenen törenin ardından konuştu. Trump, kayıpların artabileceğini kabul ederken ABD’nin savaşı “açık ara kazandığını” söyledi.
ABD istihbaratından gizli 'İran' raporu
ABD istihbaratından gizli 'İran' raporu ABD Ulusal İstihbarat Konseyi’nin hazırladığı gizli rapora göre, İran’a yönelik geniş çaplı bir askeri saldırının bile rejimi devirmesi düşük ihtimal olarak değerlendirildi. The Washington Post’un aktardığı raporda, dini lider Hamaney'in öldürülmesi durumunda dahi rejimin devamını sağlayacak mekanizmaların devreye gireceği belirtilirken, muhalefetin iktidarı ele geçirmesinin “olası görünmediği” ifade edildi.
Özel'den İBB Davası öncesi kritik çağrı: Meclis'i işaret etti!
Özel'den İBB Davası öncesi kritik çağrı: Meclis'i işaret etti! CHP, “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginin yenisini Karaman'da düzenledi. AKP'nin 2016'da söz verdiği ve bitiremediği projeyi açıklayan CHP lideri Özgür Özel, konuşmasında AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dış politika üzerinden de yüklendi. Özel, pazartesi başlayacak İBB Davası hakkında da konuştu.
Galatasaray'dan derbide altın değerinde 3 puan!
Galatasaray'dan derbide altın değerinde 3 puan! Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray deplasmanda Beşiktaş'ı Osimhen'in golüyle 1-0 yendi.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye