Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.747,27
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler mehmet sıddık akış
DEM Partili Tuncer Bakırhan: Kayyum atamak için yalan söylediler DEM Partili Tuncer Bakırhan: Kayyum atamak için yalan söylediler DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasına ilişkin "Kayyum atadılar, sözde 'Buradan bir yerlere para gidiyormuş' dediler. Bu büyük bir yalandır" dedi.
TMMOB: Normalleşme kayyumla sağlanamaz! TMMOB: Normalleşme kayyumla sağlanamaz! TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu (İKK) “Normalleşme kayyumla sağlanamaz!” başlık düzenlediği basın açıklamasında Hakkari’ye kayyum atanmasının kabul edilemez olduğunu bildirdi. İKK Sekreteri Aykut Akdemir, “Seçim ve onun tezahürü olan halk iradesinin, idari bir karar ile ortadan kaldırılması en hafif deyimiyle idari bir darbedir” dedi.
'FETÖ'cü savcının yazdığı iddianame...' 'FETÖ'cü savcının yazdığı iddianame...' İçişleri Bakanlığı tarafından yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın yargılandığı davada mahkeme Akış'a 19 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
Tuncer Bakırhan: Hakkari'den ayrılmayacağız Tuncer Bakırhan: Hakkari'den ayrılmayacağız DEM Parti Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin grup toplantısında Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasıyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya seslendi. Bakırhan "MHP'nin kayığına binerek gideceğiniz yer, Soylu gibi tarihe suç işleri bakanı geçmenizi sağlayacaktır" dedi.
Özel'den kayyuma ilk tepki Özel'den kayyuma ilk tepki CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanması kararı üzerine "Yaşananlar, henüz 2 ay önce tecelli etmiş Hakkari halkının iradesini yok saymaktır. Kayyım görevlendirmesi geri çekilmelidir" açıklamaıs yaptı.
Siyasilerden 'kayyum' tepkisi Siyasilerden 'kayyum' tepkisi DEM Parti’nin 31 Mart’ta kazandığı Hakkari Belediyesi'ne operasyonu düzenlendi. Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış gözaltına alındı ve belediyeye kayyum atandı. Karara siyasilerden tepki yağdı. CHP'nin hukukçu milletvekillerinden Mahmut Tanal, uygulamanın Akış'ın 5 Haziran'da görülecek davası öncesinde devreye sokulmasının "yargılamayı etkileme" amaçlı olduğuna dikkat çekti.
İçişleri'nden 'Hakkari' açıklaması İçişleri'nden 'Hakkari' açıklaması Son dakika... İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Hakkari Valisi Ali Çelik’in Hakkari Belediyesi'ne kayyum olarak atandığı duyuruldu.
Hakkari Belediye Başkanı gözaltına alındı, Valilik yasak kararı aldı Hakkari Belediye Başkanı gözaltına alındı, Valilik yasak kararı aldı Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın gözaltına alınmasının ardından Hakkari Valiliği il genelinde eylem ve etkinlik yapılmasına yasak getirildiğini duyurdu.
DEM Parti Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış kimdir? Mehmet Sıddık Akış neden gözaltına alındı? DEM Parti Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış kimdir? Mehmet Sıddık Akış neden gözaltına alındı? DEM Partili Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış, yürütülen bir soruşturma kapsamında Van'da gözaltına alındı. Belediyede polis tarafından arama yapılırken, valilik kentte 10 günlük yürüyüş ve gösteri yasağı kararı aldı. Peki, DEM Parti Hakkari Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış kimdir? Mehmet Sıddık Akış neden gözaltına alındı?

En Çok Okunanlar

Hacıosmanoğlu: Bunlar köpeksiz köy bulmuşlar
Hacıosmanoğlu: Bunlar köpeksiz köy bulmuşlar TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray - Samsunspor maçının ardından ilk kez konuştu. Dünya Kupası kura çekimi için ABD'de bulunan Hacıosmanoğlu, "Bunlar köpeksiz köy bulmuşlar çomaksız dolaşıyorlar. Bunun başka bir açıklaması yok" dedi.
Sosyal medyada gündem olmuştu... Düğünlerinde söyledikleri şarkı başlarına iş açtı!
Sosyal medyada gündem olmuştu... Düğünlerinde söyledikleri şarkı başlarına iş açtı! İzmirli çiftin düğünlerinde seslendirdikleri 'Ne Bilsin Eller' şarkısı sosyal medyada viral olunca, eserin sahibi Ankaralı Coşkun uzlaşma için 300 bin lira talep ederek dava açtı. Başkaya çifti, hiçbir maddi kazanç sağlamadıklarını belirterek sanatçıya davayı geri çekmesi ve şarkıyı birlikte söyleme çağrısında bulundu.
'Birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürüyoruz'
'Birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürüyoruz' Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, beraberindeki heyetle 39. Olağan Kurultay sonrasında Anıtkabir’i ziyaret etti. Özel, Anıtkabir Özel Defteri'ne "Kurultayımızda yenilenen parti programımız, güncellenen tüzüğümüz ve yeni kadrolarımızla birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürüyoruz" diye yazdı.
Gericiler istedi, iki isim tutuklandı
Gericiler istedi, iki isim tutuklandı Şişli'de İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde sergilenen bir heykelin gerici çevrelerce hedef gösterilmesi üzerine, heykeli yapan ve sergileyenler "halkı kin ve düşmanlığa sevk ettikleri" gerekçesiyle gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat Katfar (45) ile Asil Efe Işın (34), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Ünlü spikerler serbest bırakıldı!
Ünlü spikerler serbest bırakıldı! İstanbul'da uyuşturucu soruşturması kapsamında spikerler Meltem Acet, Ela Rümeysa Cebeci ve Hande Sarıoğlu, adliyedeki ifadelerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Üç spiker, ifadeleri ve alınan kan örnekleri ardından serbest bırakıldı.
Otoyolda facia: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Otoyolda facia: Çok sayıda ölü ve yaralı var Osmanıye'nin Bahçe ilçesinde yolcu otobüsünün aynı yönde seyreden TIR'a çarptığı kazada 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.
DEM'li ismin o sözleri yandaşın Ankara şefini kızdırdı
DEM'li ismin o sözleri yandaşın Ankara şefini kızdırdı AKP'nin "Terörsüz Türkiye" sürecini iktidar kaygısı ve seçim hesabıyla yürüttüğünü söyleyen DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Koçyiğit'e AKP'ye yakın Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu'ndan sert bir tepki geldi.
Dilek İmamoğlu'ndan TRT açıklaması
Dilek İmamoğlu'ndan TRT açıklaması Tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu, "Mahkeme süreci TRT’den canlı yayınlanana kadar susmayacağız!" açıklamasında bulundu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye