Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
29°C Açık İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 41,27
Euro 48,49
Sterlin 55,62
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 5.745,75
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler OpenAI Sam Altman
OpenAI'ın CEO'su, ölü internet teorisine hak verdi OpenAI'ın CEO'su, ölü internet teorisine hak verdi OpenAI'dan Sam Altman, yapay zeka destekli hesapların interneti ele geçirmesindeki rolü nedeniyle eleştirilmişti
Elon Musk, Apple'ı Sam Altman Musk'ı eleştirdi Elon Musk, Apple'ı Sam Altman Musk'ı eleştirdi Elon Musk, xAI'ın Grok ve X uygulamalarının App Store’da ChatGPT’ye kıyasla yeterince görünür olmadığını savunarak Apple'a dava açacağını açıkladı. OpenAI CEO'su Sam Altman ise Musk’ı X algoritmasını kendi çıkarına manipüle etmekle suçladı.
OpenAI CEO'sundan tepki çeken açıklama OpenAI CEO'sundan tepki çeken açıklama OpenAI CEO'su Sam Altman'ın yapay zekanın çocukların gelecekteki eğitimi ve zekası üzerindeki potansiyel etkisi hakkındaki görüşleri sosyal medyada kavga başlattı.
ChatGPT-4.5 ve GPT-5 modelleri hakkında yeni açıklama ChatGPT-4.5 ve GPT-5 modelleri hakkında yeni açıklama OpenAI CEO'su Sam Altman tarafından X hesabı üzerinden yapılan açıklamada şirketin, GPT-4.5 ve GPT-5 modelleri hakkında planları açıklandı.
Eski Apple tasarımcısı ve OpenAI CEO'su şirket kurdu Eski Apple tasarımcısı ve OpenAI CEO'su şirket kurdu OpenAI CEO'su Sam Altman ve eski Apple tasarımcısı olan Jony Ive arasında ortaklık kurulduğu ortaya çıktı. İkili bir şirket kurdukları iddiasıyla gündemde.
OpenAI CEO'sundan ilginç ChatGPT yorumu 'biraz berbat' OpenAI CEO'sundan ilginç ChatGPT yorumu 'biraz berbat' Sam Altman, ChatGPT ile ilgili bomba bir açıklama yaptı. OpenAI CEO'su, ChatGPT'ye hayat veren GPT-4 modelinin "biraz berbat" olduğunu söyledi. Sam Altman, GPT-5'ten daha fazla umutlu.
OpenAI CEO'suna göre yapay zekanın 'nükleer füzyona' ihtiyacı var OpenAI CEO'suna göre yapay zekanın 'nükleer füzyona' ihtiyacı var OpenAI'ın CEO'su Sam Altman'a göre gelecekteki yapay zekanın muazzam enerji ihtiyacını karşılamak için nükleer füzyonda çığır açıcı bir adım atılması gerekiyor.
ChatGPT'nin kovulan CEO'su Sam Altman Microsoft'a geçti ChatGPT'nin kovulan CEO'su Sam Altman Microsoft'a geçti Dünyanın en popüler üretken yapay zekalarından olan ChatGPT'nin bağlı olduğu şirket OpenAI'ın CEO'su Sam Altman geçen günlerde kovulmuştu. Bu olayın ardından Altman'ı Microsoft transfer etti.
OpenAI ve Jony Ive, yapay zekanın iPhone'unu geliştiriyor OpenAI ve Jony Ive, yapay zekanın iPhone'unu geliştiriyor Apple'ın eski tasarım şefi Jony Ive, OpenAI'den Sam Altman ile bir yapay zeka aygıtı üzerinde çalışıyor. Bunun yapay zekanın iPhone'u olacağını söylüyor.

En Çok Okunanlar

Emniyet duyurdu... O polis görevden alındı!
Emniyet duyurdu... O polis görevden alındı! Eskişehir'de kaydedilen görüntülerde bir trafik polisi terör örgütü PKK lideri Öcalan ve yürütülen "Terörsüz Türkiye" sürecini eleştirdi. Tepki gösteren videonun yayılmasının ardından Emniyet'ten açıklama geldi. Emniyet, sürece tepki gösteren polis memurunun açığa alınarak soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Sokak röportajında mani okuyan yurttaş tutuklandı
Sokak röportajında mani okuyan yurttaş tutuklandı Sokak röportajında eleştirel mani okuyan yurttaş ile röportajı gerçekleştiren kişi tutuklandı.
Sadettin Saran'dan flaş hamle!
Sadettin Saran'dan flaş hamle! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, Galatasaray-Samsunspor maçının ardından TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan acil toplantı talebinde bulundu.
Arif Kocabıyık gözaltına alındı
Arif Kocabıyık gözaltına alındı İlave TV isimli YouTube kanalında sokak röportajı yapan Arif Kocabıyık gözaltına alındı.
ESK Başkanı Taylan’dan iddialara yanıt
ESK Başkanı Taylan’dan iddialara yanıt Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mücahid Taylan, kendisi hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi.
Ünlü spikerler gözaltına alındı!
Ünlü spikerler gözaltına alındı! Son dakika gelişmesi... Ünlü televizyon spikerleri Ela Rümeysa Cebeci ve Meltem Acet gözaltına alındı. Spiker Hande Sarıoğlu da 'uyuşturucu' operasyonu kapsamında ifade vermeye çağrıldı.
Terör elebaşısı şart koşmuş
Terör elebaşısı şart koşmuş Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la görüşen heyetin görüşmesinin özet tutanağı okundu. Görüşmenin ayrıntılarını DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit aktardı. Komisyonda görüşmenin tamamının yerine özetinin yayınlanması ise tartışma yarattı.
Kendini peygamber ile bir tuttu! Muhalif medyayı ‘kafir’ ilan etti
Kendini peygamber ile bir tuttu! Muhalif medyayı ‘kafir’ ilan etti "Şırnak Üniversitesi'nde kadrolaşma" haberlerinin ardından rektör Abdurrahim Alkış, muhalif medyayı "kafir ve mürted" diyerek hedef alırken kendini 'Peygamberî bir yalnızlık yaşıyorum’ diyerek peygamber ile bir tuttu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2025
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye