'Erkeğin birden fazla eşi olabilir' diyen Ebubekir Sifil'in 'deve idrarı' görüntüleri sosyal medyanın gündeminde
Yalova Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Ebubekir Sifil, bir erkeğin farklı illerde evi ve eşi olabileceğini, bu durumun 'meşru' olduğunu öne sürdü. Ebubekir Sifil, geçtiğimiz yıllarda, katıldığı bir programda, deve idrarı içmenin şifalı olduğunu söylemiş, Prof. Dr. Caner Taslaman ise canlı yayında deve idrarı ikram etmişti. Sifil'in programdaki o görüntüleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.
Yalova Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Ebubekir Sifil, bir erkeğin farklı illerde evi ve eşi olabileceğini, bu durumun 'meşru' olduğunu öne sürdü.
"Bir adam var, işi gereği çok geziyor. İstanbul, Ankara, Adana, Bursa geziyor adam, işi bu. Bu adamın İstanbul'da da evi var, Ankara'da da evi var. Buralarda gittiği yerlerde evlendiği hanımlar var. Gittiği zaman orada kalıyor. Bunların her biri onun meşru hanımı. Bu adamın evi var, çoluk çocuğu var. Bu bir nikah. Bazen öyle olur ki Ankara'ya 3 ay, 5 ay uğrayamaz. Bu nikahı düşürmez. Meşru bir evlilik bu. Sadece bizim yerleşik hayatımız bir tane evi var, işi orada eşi orada. Bu biraz farklı bir şey. Adamın bir tane evi yok. İşi gereği çok geziyor. Arap ülkelerinden bazılarında bu yaygındır. Bunun müt'a ile hiçbir alakası yok. Bu müt'a nikahıdır diyorlarsa ya bilmiyorlar ya üçkağıt yapıyorlar."
"DEVE SİDİĞİ ŞİFALIDIR" DEMİŞTİ - VİDEO
Ebubekir Sifil, geçtiğimiz yıllarda, katıldığı bir programda, deve idrarı içmenin şifalı olduğunu söylemiş, Prof. Dr. Caner Taslaman ise canlı yayında deve idrarı ikram etmişti.
Sifil ise, damızlığa çekilmiş develerin idrarını içmenin faydalı olduğunu söyleyerek deve idrarını içmeyi reddetmişti.
Video Haberler
-
Motosikleti yüzüstü yatıp kullandı
-
Şehir hatları vapuru Karaköy iskelesine çarptı: 7 yaralı
-
Busenur'un ölümündeki acı ayrıntı
-
Komşuda 3 büyük deprem: Ölü ve yaralılar var
-
'Jelibon rezervi'ne garip yanıtlar
-
6 ay sonra yurda döndü, şoke oldu: 'Hayır, olamaz'
-
Beyoğlu'nda feci olay: Fransız turist 8. kattan düştü
-
Yakayı işte böyle ele verdi
-
Yardımına itfaiye ekipleri yetişti
-
Kurtulmak için kendilerini kilitlediler
En Çok Okunan Haberler
-
Sinemanın efsane ismi hayatını kaybetti
-
Saray'daki ziyafet yargıya taşındı
-
Peker'den şimdi de 'Sarıgül' paylaşımı
-
'Jelibon rezervi'ne garip yanıtlar
-
Ev sahiplerinden akıl almaz yöntemler
-
Yeni asgari ücret sonrası ilk büyük zam
-
Komşuda 3 büyük deprem: Ölü ve yaralılar var
-
Valilik açıkladı: Denize girmek 3 gün yasaklandı
-
Memur zammı için kritik gün
-
Arınç'tan sonra Çelik de 'kral çıplak' dedi