Kaşif Töre

Çarşı’nın Kibrit ‘Kutu’su!

22 Aralık 2013 Pazar

Bu ‘Kalkavan’ taifesi Karadeniz’de kayıkçıdır. Bunlardan topa ayağını değdirmeyenlerden yönetici olmuştur da hakemine ilk defa rastlıyorum. Beşiktaş’tan öç almak üzere inanılmaz bir teşkilat var! ‘Fukara Beşiktaşlılar’ ayakkabı kutusunda değil ancak ‘kibrit kutusu’nda biriktiriyorlar; o da ‘bozuk para’ oluyor! Başbakan olsam önce Beşiktaş’ı ortadan kaldırırım! Bunlar muhalif, bunlar Gezi’yi destekleyenler, bunlar arasta bile değil Çarşı; Çarşı’ya taktılar ya hesap oradan başlıyor!
Karşılaşma; çok ciddi bir iş değil, Kartal’ı soymuşlar tütsü için dağlıyorlar. Bunca yabancı, Türk futbolu diye alanlarımızda vergisiz, sigortasız malı götürüyor.
Biz kasap icadında Yeniköy’den başladık. Elazığ’da Bilica diye bir adam var kaç tane Türk gencinin hakkını yedi? Hesap eden teknik direktör var mı? Beşiktaş kazanmış, kaybetmiş kıymeti yok. Ama hallarımız, Türkiye’nin hallarıdır.
Gelelim başa; Mete Kalkavan hakemliği Zekeriya Alp’ten mi, Mustafa Çulcu’dan mı, Metin Tokat’tan mı öğrendi? Son iki isim Beşiktaş’ı yıllar önce yaktılar. Şimdi Zekeriya Bey eliyle yakıyor.  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

‘Babacan’ kaleci 6 Haziran 2016

Günün Köşe Yazıları