A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yaz serüveni başlıyor

Bu yaz Milletler Ligi, Tokyo Olimpiyatları ve Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yolculuğu, yarın başlıyor.

Yayınlanma: 24.05.2021 - 10:12
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yaz serüveni başlıyor
Abone Ol google-news

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 25 Mayıs-25 Haziran tarihleri arasında İtalya'nın Rimini şehrinde düzenlenecek Voleybol Milletler Ligi ilk maçında yarın saat 13.00'te Sırbistan ile karşı karşıya gelecek.

Yaz döneminde yoğun bir fikstür ile Milletler Ligi, Tokyo 2020 Olimpiyatları ve Avrupa Şampiyonası'nda boy gösterecek olan Filenin Sultanları için ilk durak Voleybol Milletler Ligi olacak. 16 takımın katılımı ile İtalya'nın Rimini kentinde fanus sistemiyle düzenlenecek olan turnuvada milliler, ilk maçına Sırbistan karşısında çıkacak. FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde her takım, 15 maç oynayacak. Oynanan karşılaşmaların ardından puan cetvelinde genel sıralamada ilk 4'te yer alan ülkeler, finallerde mücadele etme hakkı elde edecek. 2021 Voleybol Milletler Ligi Finalleri, 24-25 Haziran tarihlerinde oynanacak.

EDA ERDEM DÜNDAR: "MÜCADELE ETMEYİ ÖZLEMİŞİZ"

A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, turnuva öncesi düzenlenen basın gününde açıklamalarda bulundu.

Dündar, "Kamp güzel geçti, uzun zaman sonra burada olmak bize iyi geldi. Milli takımda olmayı, ülkemiz için mücadele etmeyi çok özlemişiz. İyi bir yerde bırakmıştık ve 1.5 sene aranın ardından kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Herkes motive, keyifli çalıştık. Güzel bir kamp dönemi oldu. Herkes özveri ile elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Olimpiyatlar öncesi Milletler Ligi'nde nasıl bir performans göstereceğimizi merak ediyoruz" diye konuştu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler