Adriano futbola geri döndü

Brezilya'nın unutulmaz golcülerinden Adriano, Amerika 4. Lig'i takımlarından Miami United'a transfer oldu.

Yayınlanma: 30.01.2016 - 16:37
Abone Ol google-news

2014 yılının Nisan ayından bu yana hiçbir kulüpte forma giymeyen 33 yaşındaki Adriano, Miami United'a transfer oldu.

Inter 'in unutulmaz golcülerinden Adriano 'nun yeni adresi ABD 4. Ligi ekiplerindne Miami United oldu. 48 kez Brezilya Milli Takım formasını giyen 33 yaşındaki oyuncu, 2014 Nisan ayında Atletico Paranaense'den ayrılmış ve uzun süre kulüp bulamamıştıı.
Miami United Kulübü Başkanı Roberto Sacca, golcü oyuncunun Nisan ayında başlayan olan yeni sezon öncesinde hazır olmak için tam 8 kilo verdiğini kaydetti.
The Daily Telegraph'a konuşan Sacca'nın açıklamaları şöyle: "İki üç aydır Adriano'nun menajeriyle temastaydık. Kendisinin de artık Brezilya'dan uzaklaşmaya ihtiyacı vardı. Annesi ve ailesinin görüşleri de bu yöndeydi. Teklfimizi yaptığımızda o da Miami United'ın kendisi için doğru bir seçim olacağını düşündü.
"Burada üzerinde hiçbir baskı olmayacak. Biraz kilo fazlası vardı. Hazır olabilmek için 8 kio verdi. Onu sahalarda görmek için sabırsızlanıyoruz.
"Antrenmanlara şimdiden başladı. İlk maçımız 24 Nisan'da Strikers ile. Umarım o zamana kadar tam anlamıyla hazır olur.
Bu lig kolay bir lig değil. Bizi de zaten MLS'e giden bir basamak olduğumuz için seçti. MLS onun hak ettiği yer. Ona çok iyi bakacağız.
"Adriano dünyanın en iyi golcülerindne birisi ve üzerinde baskı olmadan Miami United'da harika işler çıkarabilir.
"MLS'e gitmeyi kendisi de çok istiyor. Yaşı daha 33. Eğer eski günlerindeki performansının dörtte birini sergilerse, MLS'deki her takımda gözü kapalı oynar."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler