"Atmaca" çıkış peşinde

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Çalımbay: "Sıkıntılı günlere son vermek için Kasımpaşa maçını kazanmalıyız" "Taraftarlarımızdan ricam, bu maç takımla birlikte bütünleşip en iyi sonuçla ayrılmak için mücadele edelim"

Yayınlanma: 18.12.2013 - 13:00
Abone Ol google-news

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Sıkıntılı günlere son vermek için Kasımpaşa maçını kazanmalıyız" dedi.

Çalımbay, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Kasımpaşa maçında mutlak galibiyet hedeflediklerini belirterek, "Kasımpaşa maçıyla şanssızlıklarımıza artık son vermenin zamanı geldi. Önümüzdeki Kasımpaşa ve Elazığspor karşılaşmaları bizim için çok önemli. Bunun için bu iki karşılaşmayı kayıpsız geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa maçının zor geçeceğini vurgulayan Çalımbay, "Sıkıntılı günleri her takım yaşayabilir. Bizim de aksilikler yaşadığımız günler oldu. Şanssız sakatlıkların ardından şanssız sonuçlar aldık. Taraftarımızın da desteğiyle Kasımpaşa maçında galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Çalımbay, taraftarların zor günde takımın yanında olacağına inandığını belirterek, şunları ifade etti:

"Maçın cuma günü olması bir dezavantaj ama taraftarımızı tribünlere bekliyoruz. Onların desteğiyle bu şansızlığa son vererek bu maçtan üç puan almak istiyoruz. Taraftarlarımızdan ricam bu maç, takımla birlikte bütünleşip en iyi sonuçla ayrılmak için mücadele edelim. Bizim için en büyük güç taraftarımız olacaktır. Bu maç çok önemli. Bunu bilerek taraftarımızın da takımına sahip çıkması gerekiyor. Süper Lig'e yeni çıkan takımlar için ilk iki sene çok önemlidir. Bu iki seneyi atlatmak için çok mücadele etmemiz gerekiyor."

Ligin ikinci yarısında telafisi olmayan maçların oynanacağını ifade eden Çalımbay, "Yaşanan bu kötü gidişte herkes daha hırslı çalışıyor ama futbolda böyle şanssızlıklar olur. Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarında çok pozisyon yakaladık fakat değerlendiremedik. Bu hep böyle gidecek değil. Sıkıntılı günlere son vermek için Kasımpaşa maçını kazanmalıyız. Oyuncularım da çok hırslı çalışıyor. İnşallah üç puanı alan taraf biz olacağız" diye konuştu.

Çalımbay, ikinci yarı bambaşka bir Çaykur Rizespor olacağını söyleyerek, "Ligin ikinci yarısı ben ve yönetimde radikal kararlar alacağız. Çaykur Rizespor'a sorumluluklar alarak geldik. Hayatımda hiçbir takımı zor gününde bırakıp bir yere gitmedim, gitmemde. Biz kimseyi yarı yolda bırakmayız. Yönetimle gerekli transfer çalışmalarını yapacağız ve takımımızı ikinci yarıya çok iyi şekilde hazırlayacağız. Benim burada çalışmamın nedeni taraftardır. Biz gelip gideriz, bu takım burada kalır ve bu takıma taraftar sahip çıkmalıdır. Şu ana kadar biten bir transfer yok, çalışmalar devam ediyor" şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler