Avrupa devleri F.Bahçe'nin yanına yaklaşamıyor

Süper Lig'in en az gol yiyen takımı olan (12) Fenerbahçe, bu özelliğiyle Avrupa’nın dev kulüpleri Barcelona (15), Real Madrid (15), Manchester United (14), Manchester City (19), Juventus (14), B.Dortmund’u (23) geride bıraktı.

Yayınlanma: 23.12.2015 - 11:10
Abone Ol google-news

Teknik direktör Vitor Pereira’nın Fenerbahçesi hem yurt içinde hem de yurt dışında yoluna doludizgin devam ediyor...

Portekizli hoca kimine göre başarılı kimine göre başarısız... Bu görüntüdeki Sarı-Lacivertliler için geçerli olan tek şey ise rakiplerine geçit vermemesi... Bu durum da özellikle Süper Lig’de kendini açıkça gösteriyor.

Kanarya belki çok atamıyor ama yemiyor da! Fenerbahçe şu anda Süper Lig’in 16. haftası itibarıyla kalesinde 12 golle en az gol yiyen takım konumunda. Pereira’nın Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali (Caner) ve onların önünde de Mehmet Topal ve Josef de Souza’dan oluşan savunma hattı şu ana kadar görevini fazlasıyla yapmış durumda.

DEVLERİ GERİDE BIRAKTI
Fenerbahçe kalesinde gördüğü 12 golle de Avrupa’nın bir çok önemli kulübünü geride bırakmayı başardı. En az gol yiyen takımlar sıralamasında Atletico Madrid (8), Bayern Münih (8), PSG (9), İnter (11) ve Angers (11) zirvede bulunuyorlar. 6. sırada ise 12 golle Fenerbahçe yer alıyor.

Sarı-Lacivertliler sıralamada Barcelona (15), Real Madrid (15), Manchester United (14), M.City (19), Juventus (14), B.Dordmunt (23)’u geride bırakmış durumda...


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler