Aykut Kocaman'dan Göztepe maçı yorumu: Şuursuz bir oyun ortaya koyduk

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-2 sona eren Göztepe karşılaşmasında istenilen oyunu sergileyemediklerini söyledi. Kocaman, "Şuursuz bir oyun ortaya koyduk. Girdiğimiz pozisyonların birçoğu tesadüf eseriydi" dedi.

Yayınlanma: 13.08.2017 - 10:29
Abone Ol google-news

<video:802277>

Süper Lig'in ilk haftasında İzmir'de Göztepe'ye konuk olan Fenerbahçe sezona kayıpla başladı: 2-2. Bornova Stadı'ndaki randevuda henüz 5. dakikada Alper'in golüyle öne geçen Kanarya, 3 dakika sonra Castro'ya engel olamadı. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona ererken, Göztepe 56. dakikada Scarione ile üstünlük sayısını buldu. Ancak Skrtel 64. dakikada Fenerbahçe'yi ipten alan golü attı, iki taraf da 1'er puanla 2017-18 sezonuna girdi. Ev sahibi takım geçen sezondan sarkan cezası yüzünden seyirci desteğinden yoksun sahaya çıkarken, Fenerbahçe'ye 300 kadar taraftarı destek verdi.

Fenerbahçe lige kayıpla başladı

AYKUT KOCAMAN: ŞUURSUZ BİR OYUN ORTAYA KOYDUK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-2 sona eren Göztepe karşılaşmasında istenilen oyunu sergileyemediklerini söyledi. Harika bir golle maça başladıklarını belirten Kocaman, "Her şey tam istediğimiz gibi olacakken, neredeyse topa dokunamadan golü yedik. Göztepe'nin attığı beraberlik golü başlangıç stratejimizi oldukça bozdu. 30. dakikaya kadar moral bozukluğu ile oynadık, ardından toparlanma süreci yaşadık" dedi. İkinci devreye de iyi başladıklarını ifade eden deneyimli teknik adam, "Çok net bir fırsatı değerlendiremedik. Ardından rakibimiz ikinci golü buldu. Buna çabuk karşılık versek de şuursuz bir oyun ortaya koyduk. Girdiğimiz pozisyonların birçoğu tesadüf eseriydi" dedi. Kocaman, şampiyonluk yolundaki en büyük kriterin basit gol yememek olduğunu sözlerine ekleyerek, "Bu sıkıntı sürerse gol atmaya yetişemeyiz. O nedenle bir an önce bireysel hataları en aza indirgemeliyiz. Bizim işimiz doğru zamanda doğru oyuncuları oynatmak. Şampiyon olmak için her şeyi yapacağız ve şampiyon olacağız. Aramıza yeni katılan futbolcular da bize çok katkı verecek" yorumunu yaptı. Elbette kayıplar olacaktır ama doğruları kırılmadan bulmalıyız.  Bu sene şampiyon olmak için çok çalışacağız ve şampiyon olacağız" yorumunu yaptı.

TAMER TUNA:TARAFTARIMIZ TRİBÜNDE OLSAYDI SONUÇ FARKLI OLABİLİRDİ

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, 14 yıl aradan sonra yükseldikleri Süper Lig'e puanla başlamanın çok önemli olduğunu vurguladı. Fenerbahçe gibi güçlü bir takıma karşı pozitif bir görüntü ortaya koyduklarını söyleyen Tuna, "Bugüne kadar geçirdiğimiz hazırlık süreci zordu. Bazı futbolcular daha geçen hafta aramıza katıldı. Biz inancımızı göstermek mecburiyetindeydik. Futbolcularımı, düşüncelerimizi sahaya yansıttıkları için kutluyorum. Onların kalitesinden ve yeteneklerinden şüphem yok. Takımımız eminim daha iyi olacaktır. Taraftarımız tribünde olsaydı sonuç farklı olabilirdi. Taraftarımızın dönüşüyle her şey çok daha iyi olacak" dedi. Tuna, Basel'den sol bek Traore'yi kadrolarına dahil ettiklerini de açıkladı ve ekledi, "Traore pazartesi resmi sözleşmeye imza atacak. Savunmaya bir takviye daha yapabiliriz. Bu akşam defansım solunda oynattığım Leo Schwechlen'den çok memnun kaldım. Leo hakkında gidebilir raporu verildi ama o halen bizim oyuncumuz" ifadelerini kullandı. 

SABRİ SARIOĞLU: VOLKAN'A OLAN DÜŞÜNCELERİM DEĞİŞMEDİ

Göztepe kaptanı Sabri ise güzel bir başlangıç yaptıklarını dile getirdi. Deneyimli futbolcu, "Takımda çok iyi bir birliktelik kurduk. Bocaladığımız anlar oldu ama genelde oyun disiplininden kopmadık. Camiaya yakışan bir görüntü ortaya koyduk. Eğer taraftarımız yanımızda olsaydı çok daha iyi bir sonuç ortaya çıkardı" dedi. Sabri, seremonide Fenerbahçe kaptanı Volkan'la tokalaşmamasını ise şu şekilde yorumladı: "Volkan'a olan düşüncelerim değişmedi."

<video:802282>

 "ÜZÜLDÜĞÜM, KIRILDIĞIM ŞEYLER OLDU AMA..."

Sabri Sarıoğlu, 'Galatasaray yönetimine bir kırgınlık var mı?' sorusu üzerine "İçimde ukde var ama sonuçta 21 yıl emek verdiğim Galatasaray camiası hakkında konuşup yanlış şeylerin doğmasına izin veremem. Üzüldüğüm, kırıldığım şeyler oldu ama futbol bu. Net bir şekilde söyleyeyim engellendim, şunu bilin hoca ile alakası yok." dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler