Başakşehir'de Abdullah Avcı dönemi sona erdi

Başakşehir resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Yayınlanma: 30.05.2019 - 14:38
Başakşehir'de Abdullah Avcı dönemi sona erdi
Abone Ol google-news

Başakşehir Futbol Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Avdullah Avcı ile yollarını ayırdığını açıklayarak teşekkür etti.

Başakşehir'in açıklaması şu şekilde:

"İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü kurulduğu günden bu yana takımımızın teknik direktörlüğünü yapan, başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ’ın 13 yıllık yol arkadaşı ve değerli dostu Abdullah Avcı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, kendisinin isteği doğrultusunda karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır.

Futbolun bilimsel yanına önem veren, karakteri ve duruşuyla Türk futbolu için örnek bir profil olan Abdullah Avcı ile uzun yıllardır süren birlikteliğimiz, bugün itibariyle sona ermiş bulunmaktadır.

Kulübümüzün gelişme ve büyüme sürecinde verdiği tüm emekler için Abdullah Avcı’ya teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ"

5 sezondur ilk 4'ün dışına çıkmıyor

Medipol Başakşehir ile son 2 yıldır şampiyonluk yarışı veren Abdullah Avcı, 5 yıldır Süper Lig'de ilk 4'ün altına düşmeyerek istikrarlı bir görüntü sergiledi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler