Bilic: 'Türkiye'de dedikodular çok çıkıyor'

Beşiktaş'ın Hırvat çalıştırıcısı, Mersin İdman Yurdu maçının ardından çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma: 31.08.2014 - 00:47
Abone Ol google-news

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 1-0'lık Mersin İdman Yurdu galibiyetinin ardından yaptığı açıklamalarda haklı bir galibiyet aldıklarını belirtirken, saha zemini ve sıcaktan şikayetçi oldu.

Lig TV‘ye konuşan Bilic, saha zeminiyle ilgili şöyle konuştu, “Gerçekten berbat bir zemindi. Bundan haberimiz de vardı. Biz burada sadece bir maç yaptık ve bitti. Ancak rakibimiz her maçını burada oynayacak. Bu büyük bir problem. Her maç önemli sakatlıklar yaşayabilirler. Şartların zor olduğunu bildiğimiz için Londra’dan buraya direk geldik.”

Haklı bir galibiyet aldıklarına değinen başarılı teknik adam, sözlerine şöyle devam etti: “Oyuna gelirsek, iki farklı Beşiktaş vardı. İlk yarı çok iyiydik. İkinci yarıda maçı koparamadık. Rakibimize çok pozisyon verdik. Her şeyimizi ortaya koyduk ve kazandık. 3 puanı hak ettik.”

DEMBA BA’NIN SAKATLIĞI

Bilic, Demba Ba’nın sakatlığıyla ilgili yapılan spekülasyonlara da yanıt verirken, “Türkiye’de dedikodular çok çıkıyor. Demba Ba’nın sakatlığı geçmişten bağımsız, yeni bir sakatlık. Bugün riske etmek istemedik. Ancak gayet iyi durumda. Sağlık kontrolünden sonra sağlık ekibimiz haftada iki değil üç maç bile oynayabileceğini söyledi.” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler