Buffon'un veliahtı Onur!

Trabzonspor’un Arena’da G.Saray’a karşı oynadığı maçta alınan 2-1’lik yenilgiye rağmen kalesine gelen tam 14 isabetli şutun 12’sini kurtaran Onur Kıvrak için, ‘Gelecekte Juventus’un kalecisi olabilir’ raporu verildi.

Yayınlanma: 26.12.2013 - 11:58
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi’nde, Trabzonspor’un rakibi olan Juventus, kaleci Onur Recep Kıvrak’a göz koydu. Daha önce de birçok Avrupa kulübünün transfer listesine giren Onur, G.Saray’la oynanan lig maçındaki peformansıyla İtalyanlar’ın da dikkatini çekti.
 
ONUR İÇİN AYRI BİR PARAGRAF
 
Akşam gazetesinin haberine göre, Avrupa’daki rakipleri Trabzonspor’u izlemek için TT Arena’ya gelen Juventus’un efsanelerinden Massimo Cerrera, Bordo-Mavililer hakkında hazırladığı raporu Teknik Direktör Antonio Conte’ye verdi. Trabzonspor’la ilgili teknik bilgilerin yer aldığı ve oyuncu performanslarının değerlendirildiği raporda Onur için düşülen bir not dikkat çekti. Carrera, “Onur Recep Kıvrak, gelecekte bu takımın kalecisi olabilir” raporuyla Onur’u, Buffon’un veliahtı olarak gösterdi.

Futbolda nam sahibi birçok kaleciyi dünyaya kazandıran İtalyanlar’ın Onur’a duyduğu hayranlık, Trabzonspor tarafından da memnuniyetle karşılandı. Ancak Onur Recep Kıvrak, sözleşmesini 2018’e kadar uzattığı için İtalyanlar’ın milli kaleciyi alması zor görünüyor. Ancak Karadeniz ekibi böyle bir transfere izin verirse Onur Juventus’a gidebilir. İki takım arasında 20-27 Şubat’ta oynanacak UEFA Avrupa Ligi eleme maçlarında konunun tekrar gündeme gelmesi bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler