Bursaspor evinde kayıp

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında sahasında pazartesi akşamı Beşiktaş'a 1-0 yenilirken tek galibiyetini deplasmanda Gençlerbirliği karşısında aldı, evinde oynadığı 2 maçtan da mağlup ayrıldı.

Yayınlanma: 23.09.2014 - 10:27
Abone Ol google-news
1
İSTANBUL TAKIMLARI KARŞISINDA GALİBİYETİ UNUTTU


Yeşil beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz sezon oynadığı İstanbul ekipleri karşısında başarılı olamazken bu yıl da Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında puan çıkaramadı. Yeşil beyazlı takım, İstanbul takımları karşısında en son 3 puanı 2012-13 sezonu 28'inci haftasında Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ederek almıştı.

GEÇTİĞİMİZ SEZON 6 MAĞLUBİYET 4 BERABERLİK ALDI

Bursaspor, geçtiğimiz sezon 2'nci hafta sahasında Galatasaray’ı konuk etti ve 1-1 berabere kaldı. Ligin 4'üncü haftasında yine taraftarı önünde Beşiktaş’ı ağırlayan Bursaspor, sahadan 3-0’lık skorla mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlılar 10'uncu haftada Fenerbahçe'ye 3-2 yenilirken, 12'nci hafta sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak şanssızlığını kıramadı.

Ligin ikinci yarısında da Bursaspor'un şanssızlığı devam etti. 19'uncu haftada Galatasaray deplasmanında 6-0 gibi farklı mağlubiyet alan yeşil beyazlı ekip, 21'inci haftada deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Bursaspor, 27'nci haftada deplasmanda oynadığı Fenerbahçe karşılaşmasından 3-0 mağlubiyetle ayrılırken, 29'uncu haftada deplasmanda oynadığı Kasımpaşa maçından 1-1 beraberlikle ayrıldı. Yeşil beyazlı ekip en son da Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında kendi sahasında Galatasaray'a 5-2 mağlup olarak kupaya veda etti.

ÇIKIŞ YAKALAYAMADILAR

Bu sezon da ligin ilk haftasında sahasında Galatasaray ile oynadığı mücadelede sarı kırmızılı ekibe 2-0 mağlup olan Bursaspor, ikinci hafta karşılaşmasında başkent ekibi Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 mağlup etti. Taraftarı önünde konuk ettiği Beşiktaş'a tek golle mağlup olan yeşil beyazlılar, istediği çıkışı bir türlü yakalayamadı.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler