Cüneyt Çakır bu kez Katar'da maç yönetecek
Daha önce Suudi Arabistan Ligi'nde Al Ahli ile Al Shabab arasında oynanan maçı yöneten FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, bu kez de Katar Ligi'nde Qatar - El Sailiya maçını yönetecek.
FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Katar Futbol Federasyonunun özel daveti üzerine Katar Ligi'nde Qatar ile El Sailiya takımları arasında oynanacak maçı yönetecek.
Katar'ın başkenti Doha'daki El Ehli Stadı'nda yarın TSİ 17.00'de başlayacak müsabakada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Katar Ligi'nde 22 hafta geride kalırken, Qatar 21 puanla 13, El Sailiya ise 31 puanla 7. sırada yer alıyor.
Çakır 10 gün önce Suudi Arabistan Profesyonel Futbol Ligi'nde El-Ehli Suudi - El-Şebab Riyad maçını yönetmiş evsahibi ekip sahadan 3-1 galip ayrılmıştı.
Video Haberler
-
İpi kopan paraşüt metrelerce yüksekte böyle sürüklendi
-
'Erdoğan ile oynuyorlar'
-
Ehliyetsiz sürücü ara sokakta takla attı
-
Ahmed Arif büstüne saldırı
-
'Yunanistan’a barış için gittik'
-
Tekme, yumruk ve dubalarla saldırdılar
-
Yamaçtan kopan kaya evin duvarını yıktı
-
Tehlikeli yolculuk kameraya işte böyle yansıdı
-
Görenler şoke oldu: Araç üzerinde tehlikeli yolculuk
-
Yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti
En Çok Okunan Haberler
-
'Her şeye af geliyor'
-
Beş ilde nabız yoklandı
-
'Peker cinayetin sır perdesini kaldırırsa...'
-
Binlerce Türk işçiye kapılar açılıyor
-
Oyuncu Osman Wöber yaşamını yitirdi
-
Feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var
-
AKP'de değişim ve kabine revizyonu
-
Akıl almaz kavga: Falçatayla saldırıp kulağından ısırdı
-
Erdoğan'ın adaylığıyla ilgili yorum
-
'AKP ve HDP arasında yeni bir çözüm süreci' iddiası