Diego Ribas İstanbul'da

Fenerbahçe, Brezilyalı yıldız futbolcu Diego Ribas'a kavuştu.

Yayınlanma: 09.07.2014 - 23:17
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin transferde anlaşma sağladığı Diego Ribas, İstanbul’a geldi.

Sarı-lacivertli kulübün mayıs ayında transferi için görüşmelere başlandığını duyurduğu, geçen sezonu İspanya’nın Atletico Madrid takımında tamamlayan Diego, yarın da sağlık kontrolünden geçecek.

RİBAS: ÇOK MUTLUYUM'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas, ayağının tozuyla şunları söyledi:

"Çok mutluyum. Daha önceden de gelme çabalarımız olmuştu. Bu zaman kısmetmiş. Sonunda bu rüya gerçekleşti diyebilirim. Burda olmaktan dolayı çok mutluyum."

"Birçok arkadaşım vardı Fenerbahçe'de oynayan onlarla konuştm. fenerbahçe'nin taraftarının büyüklüğünü duymuştum. kulübün ve taraftarlın bir arada olduğunu ve çok kuvvetli bir ekip olduğunu duymuştum."

<video:92527>

"KAZANMAK İÇİN GELDİM"

"Baroni ile uçaktan önceden de telefonla konuşmuştuk. Kendisi de takım için çok önemli bir insan. Bana çok büyük yardımlarda bulundu. Uçakta da Fenerbahçe ve Türkiye ile ilgili konuştuk."

"Kazanmak için buraya geldim. kazanan bir takımdan geldim ve burada da en iyi şekilde gollerimi göstermek için burdayım. Kazanmak isteyen bir insanım ve bunu burada sergileyeceğim."

"Buraya gelmeden önce onlarla iletişim halindeydim sürekli. onlara çok teşekkür ediyorum beni motive etti. Artık buradayım bakacağız."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon