Eren Derdiyok'tan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı!

Bu sezon Kasımpaşa formasıyla attı gollerle adından söz ettiren Eren Derdiyok, geçmişte Galatasaray'dan teklif aldığını söylerken, Fenerbahçe'ye de transferinin son anda gerçekleşmediğini itiraf etti.

Yayınlanma: 10.03.2016 - 19:41
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’nın önemli oyuncularından Eren Derdiyok LİG TV’ye verdiği özel röpartajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sözlerine Galatasaray ile olan görüşmesiyle başlayan golcü oyuncu, "18 yaşında Adnan Polat beni Galatasaray'a transfer etmek için İsviçre'ye geldi, ancak ben erken olduğunu düşündüm" dedi.
Kasımpaşa ile anlaşmadan önce Fenerbahçe ile görüştüğünü hatta transferinin gerçekleşmek üzer olduğunu anlatan Derdiyok," Kasımpaşa'ya gelmeden önce Aykut Kocaman istifa etmeseydi, Fenerbahçe'ye transfer olacaktım" diye konuştu.

"KENDİME YAKIŞTIRAMADIM"
Milli takım seçimi hakkında da samimi açıklamalarda bulunan Eren Derdiyok; "İsviçre Ümit Milli Takımında başarılı bir şekilde oynarken Türkiye için seçmelere çağrılmayı kendime yakıştıramadım. İsviçre A Milli Takımından teklif geldiğinde kabul ettim. Başka teklifleri değerlendirecek durumda değildim. Türkiye'den herhangi bir teklif almadım" ifadelerini kullandı.
"Beşiktaş pozisyon zenginliği, Fenerbahçe ise dominant futboluyla şu an ligin en iyi takımları" diyerek Süper Ligi de değerlendiren 27 yaşındaki golcü oyuncu, "Kasımpaşa olarak takım içinde tam anlamıyla aile ortamı oluşturduk. Maçlardan sonra da vakit geçiriyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler