Ersun Yanal istedi, Volkan Ballı yuvaya döndü

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde görevinden alınan Volkan Ballı, Ersun Yanal'ın isteğiyle takıma geri döndü

Yayınlanma: 17.12.2018 - 12:51
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde görevinden alınan Volkan Ballı, Ersun Yanal'ın isteğiyle takıma geri döndü.

Volkan Ballı'nın Fenerbahçe'deki yeni yetkileri eski görevi olan menajerlikten daha fazla olacak. Ballı'nın Samandıra'daki tüm aksiyonlardan sorumlu olması bekleniyor.

Volkan Ballı kimdir?

Fenerbahçe´de 2003-2010 yılları arasında menajerlik ve tercümanlık yapan Volkan Ballı´nın adı ilk olarak 1997 yılında Türk Vatandaşlığına geçmesinde de büyük rol oynadığı Uche´yi 1993 yılında Fenerbahçe´ye getirmesi ile duyuldu. 

1995 - 2002 yılları arasında Fenerbahçe´de Dış İlişkiler Komitesi Sorumlusu olarak görev yapan Volkan Ballı, bu dönem içerisinde Uche, Högh ve Andersson gibi bir çok yabancı futbolcunun Fenerbahçe´ye gelmesinde rol oynadığı gibi aynı zamanda menajerliğini de üstlenmişti. Volkan Ballı, 2003 yılının Şubat ayında o dönem Fenerbahçe´de Teknik Direktör olan Oğuz Çetin´in isteği üzerine Fenerbahçe´de uzun yıllar sürdüreceği idari Koordinatörlük görevine getirildi.
 
2004 yılının Ocak ayında Alex´i Fenerbahçe´ye getirme planları yapan Ballı, Daum´un da bu futbolcuyu istemesi ile uzun yıllar Fenerbahçe´ye hizmet edecek olan Alex de Souza´nın Haziran 2004´de Fenerbahçe´ye transfer olmasında büyük pay sahibi oldu.





Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler