Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil: "Çok heyecanlı ve mutluyum"

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil: "Çok heyecanlı ve mutluyum. Fenerbahçe için bir rüyaydı. Benim için de hayaldi. İnşallah takıma yeteneğimle faydalı olacağım" dedi.

Yayınlanma: 27.01.2021 - 15:50
Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil:
Abone Ol google-news

İmza törenine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da katıldı.

Mesut Özil imza töreninde şunları söyledi:

"Herkesi selamlıyorum. Ne diyeceğimi aslında bilemiyorum. Heyecanlıyım, mutluyum. Fenerbahçe için bir rüyaydı, benim için bir hayaldi. İnşallah takıma sahada yeteneğimle faydalı olacağım. İnanıyorum Fenerbahçe'ye. Fenerbahçeli olarak her zaman inanmışımdır. Beni Fenerbahçeli yapan kendimim. Hep Fenerbahçeliydim, öyle de kalacağım"

"Eski dönemde Jay Jay Okocha'yı çok beğeniyordum. Şimdi de Pelkas'ı çok beğeniyorum. Aynı pozisyonda oynadığımız için Pelkas'ı beğeniyorum"

"Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyorum. En kısa zamanda inşallah Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız. Fenerbahçe her sezon yola şampiyon olmak için çıkar. Ben her zaman baskı altında oynadım, Fenerbahçe'de de baskı olacaktır. Büyük kulüplerde oynadım ama Fenerbahçe farklı bir şey. Çok sevdiğim bir kulüp. Elimden geleni yapacağım. İnşallah her şey güzel olacak. Keşke daha erken olsaydı, iyi ki şimdi olmuş"

ASLA TEKRAR ALMANYA FORMASI GİYMEM

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Mesut Özil; geçmişte Almanya Milli Takımı'nı seçme süreci ve Burak Yılmaz'ın kendisiyle ilgili açıklamalarıyla alakalı soruyu yanıtladı.

Mesut Özil "Geçmiş bitmiş bir olay. O zamanlar öyle bir karar vermiştik. Burak kardeşimize gelirsek... Ona başarılar diliyorum. İnşallah kendisini ve Türkiye'yi sahada en iyi şekilde temsil eder. Başarılar diliyorum" dedi.

Mesut Özil,  "Almanya Milli Takımı'na dönme ihtimalin var mı?" sorusuna "Ben bir yola girmişsem asla geri dönmem. O yüzden yok. Almanya'ya başarılar diliyorum ama asla bir daha Almanya Milli Takımı'nda oynamam" yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler