Flaş iddia! Claudiu Keseru Trabzonspor'a geliyor

Bulgar basını, Trabzonspor'un Ludogorest'te forma giyen 30 yaşındaki Rumen forvet için düğmeye bastığını yazdı. Bordo mavililer, Manchester City'den 20'lik Roberts'i de istiyor.

Yayınlanma: 01.04.2017 - 14:19
Abone Ol google-news


Devre arası yaptığı takviyelerle Süper Lig'in ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Trabzonspor'un 50. yılını kutlayacağı yeni sezona yönelik hedeflerinden birinin Claudiu Keseru olduğu ileri sürüldü.

Bulgar basını, Bordo-mavililer'in Ludogorest'te forma giyen 30 yaşındaki Rumen golcüyü bir süredir takibe aldığını ve transferi için girişimlerde bulunduğunu yazdı.

ERSUN YANAL ISRARCI


Focus.sport'ta yer alan haberde 30 Haziran 2018'de sözleşmesi bitecek olan 1.89 boyundaki forvetin Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da istediği oyuncular arasında yer aldığı belirtildi.
Bu arada Trabzonspor'un hedefindeki bir başka ismin ise Celtic'te kiralık olarak forma giyen Manchester City'nin 20 yaşındaki oyuncusu Patrick Roberts olduğu öğrenildi. Trabzon'da A takım idmanlarına dahil edilen iki genç Yunus Emre (20) ve Abdurrahim Dursun'la (18) 5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı. (Star)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler